Temakveld for pårørende - til noen som er rammet av kreftKursarrangør: Kreftforeningen
Sted: Nord-Aurdal Frivilligsentral på Vikatunet
          Oppland, Nord-Aurdal / Fagernes
Kursadresse: Valdresvegen 45, 2900 Fagernes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdag kl. 18.00 - 20.00
Varighet: 2 timer
Pris: Gratis

Vi tilbyr temakveld for pårørende til noen som er rammet av kreft. Som pårørende er du nær den det gjelder, men likevel kan du oppleve at du står på sidelinjen. Pårørende er viktig for den som er syk. Hvordan ta vare på seg selv, samtidig som du skal være der som pårørende.

Kom innom for en kopp kaffe og en matbit – og hyggelig samtale med andre som har erfaringer med kreft. Kafeen drives av Kreftforeningens frivillige. Vi krever ingen påmelding og tilbudet er gratis. Velkommen!

PROGRAM VÅR 2020:

29. januar 2020 kl.18.00-20.00: Rettshjelp v/ Kreftforeningens Rettshjelp

26. februar 2020 kl.18.00-20.00: Vinterquiz og gode historier. Anne Karin Gunnarsdatter er vår eminente Quizmester og kanskje er det noen som har en god historie på lur?

25. mars 2020 .kl. 18.00-20.00: Trening og kreft – anbefalinger og råd v. fysioterapitjenesten Nord-Aurdal kommune.
Fysioterapeut Anna Eide har tatt videreutdanning på dette feltet og blitt aktivinstruktør. Hun får med seg en kollega og deler kunnskap, praktiske råd og tips om trening for deg som har eller har hatt kreft. Det er planer om oppstart av gruppetreningstilbud for kreftpasienter i Valdres denne våren. Kanskje er det noe du ønsker å vite mer om?

29. april 2020 . kl.18.00-20.00: Tannhelse v/ Tannhelse Innlandet. Her vil du få møte fagpersoner som kan gi deg kunnskap om tannhelse under og etter kreftbehandling. Hvordan ta vare på tannhelsa? Hva er vanlige utfordringer og hva slags hjelp finnes? Hvilke rettigheter har du på dette området? Det legges opp til muligheten for spørsmål og dialog.

27. mai 2020. kl. 18.00-20.00: Sommeravslutning m/ overraskelser og moro. Vi runder av en lang vinter – og vårsesong med å hilse sommeren velkommen, og inviterer deg med inn i vårt blomstrende fellesskap, lys og glede.

Målgruppe for kurset

Temakveld for pårørende til noen som er rammet av kreft

Kursmateriell

Det blir enkel servering.