Tegnekurs for barn 8 - 11 år - Bekkestua



Kursarrangør: Art Maike Sjåfjell
Sted: Bekkestua Bibliotek
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Gamle Ringerisks vei 44, 1357 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Onsdager kl 17 - 18
Varighet: 4 kvelder
Pris: 890

Billedkunstneren Maike Sjåfjell tilbyr tegnekurs for barn på Bekkestua Bibliotek. La deg overraske av hvor rask ditt barn kan lære å lage flotte tegninger! Et ønske om å kunne tegne realistisk og kose seg sammen meg andre barn er den beste forutsetning for at barnet kommer til å storkose seg.

Innhold:
Det er gøy å tegne og alle kan lære å tegne!

Barn skal utforske strek og farger men også teknikk som perspektiv, overlapping og fargeteori. Alle kurs for barn foregår under vår kursholder Maike Sjåfjells pedagogiske ledelse! Undervisningen foregår på individuelt nivå, der kursopplegget rettes mot den enkeltes ferdigheter og ønske om å lære. Oppgavene gjenspeiler aldersgruppen deltakeren tilhører, og vi legger vekt på mestringsfølelse.
Barna skal kose seg med gøyale oppgaver der vi tegner insekter, ansikter, fugler, dyr, hus og mye mer!

Vi har et ønske om å formidle fag på en spennende måte, selv til de aller minste, slik at gleden ved å arbeide kreativt kan spire og gro selv etter barneskolealder.

Kursholder: Maike Sjåfjell (Billedkunstner, designer & gullsmedmester)

Tidspunkt: Onsdager kl. 17 - 18
Pris: kr. 890.-/ 4 dager

Nye kurs blir lagt ut i slutten av mai.

Målgruppe for kurset:
Barn i aldersgruppen fra 8 - 11 år som vil lære å tegne.
Tegnekursene er tilrettelagt for både barn som ikke har noen forkunnskaper innen tegning og også for barn som har deltatt på tidligere tegnekurs.

Kursmateriell:
Tegneutstyr som barna skal ha med seg:
• Fargeblyanter
• Blyant HB
• Viskelær
• Blyantspisser
• Tegneblokk A4 (ca. 180 g)

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Ingrid, snart 8 år, Samuel, 7 år, og Ada, 6 år, har storkost seg på kurs. Trygg og fin kursleder, med en flott pedagogisk tilnærming - omsorgsfull og veldig god med de små. Jeg har meldt barna på videre kurs og har anbefalt kursene videre til barnas venner. Inspirerende dager som har gitt mersmak og tegneglede.
- Mamma til Ingvild og Ada

Hedda, 8 år, forteller at det har vært kjempegøy og koselig på tegnekurs. Og mammaen synes det var stas å se både skapergleden og en fin utvikling i løpet av kurshelgen.
- Monica, mamma til Hedda