Tegne- og malekurs for barn i Hamar

I denne kategorien finner du tegnekurs og malekurs for barn. God tegning avhenger mye av talent men først og fremst er det hard jobbing som gjelder og da er greit å starte tidlig.
Et barnekurs i tegning kan også hjelpe barn med å utvikle sine kreative evner på andre områder en maling, form og farge. Malekurs for barn tar gjerne for seg de grunnleggende prinsippene innen tegning og maling, Tegning med blyant, kullstift og oljekritt, lys, skygge, perspektiv, fargelære osv. Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne ett kurs i ditt nærområde.

Tegnekurs: Kule fantasifigurer - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i tegnekurset: kule fantasifigurer. På dette kurset vil du lære hvordan du går fra strekmann til vakre realistiske figurer. Teknikkene du lærer kan også nyttes på andre fantasifigurer. Kurset passer godt som fellesprosjekt for barn og voksen sammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 time 899 kr

Tegnekurs for barn 8 - 12 år - Online / Live på Zoom

Vi tilbyr online tegnekurs for barn som foregår live. Barna får veiledning, mange tips og triks, innspill til tegningene sine og kan stille spørsmål. Det er tilrettelagt til hyggelige konversasjoner mellom barna og kursholderen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.04.2024 16.04.2024 195 kr

Online tegnekurs for barn 9 - 12 år

Oslo Kunstakademi tilbyr online tegnekurs med billedkunstneren Maike Sjåfjell. La deg overraske hvor flotte tegninger barnet ditt kan lage på et av tegnekursene med billedkunstneren Maike Sjåfjell.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 295 kr