Teaterkurs for voksne



Kursarrangør: Oslo Kulturfabrikk
Sted: Vålerenga skole
          Oslo, Vålerenga
Kursadresse: Islands gate 5, 0658 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Onsdager kl 19:40 - 20:55
Varighet: 10 kvelder
Pris: 2.800

Vi tilbyr teaterkurs for voksne. Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg! Vil du utfordre deg selv og gjøre noe nytt i gruppe med andre? Det er ikke nødvendig å ha deltatt på teater før.

Innhold:
Her kommer vi sammen for en leken og morsom undervisningstime på tvers av alder og tidligere erfaring. Vi arbeider blant annet med samspill, improvisasjon, stemmebruk, memoreringsteknikker og monologer. Det å mestre sceneskrekk, håndtere nerver og følelser, og å kunne ta ordet i en forsamling er noe de aller fleste av oss ønsker å bli bedre på. Meld deg på for å forbedre dine formidlingsevner! Alle nye deltagere har anledning til å benytte seg av en prøvetime.

Vi jobber med:
• Stemmebruk og formidling
• Improvisasjon
• Metodeskuespill
• Samspill
• Memoreringsteknikker
• Mye mer!

Instruktører: Josefin Tønnessen og Rebekka Fredsrud

Josefin Tønnessen er utdannet musikalartist fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo og Mountview Academy of Theatre arts i London. Etter endt utdanning har hun jobbet frilans som skuespiller og musikalartist i Norge og London. I 2021 fullførte hun sin praktisk pedagogiske utdanning i drama og teaterkommunikasjon ved OsloMet. Nå jobber hun som drama- og dansepedagog i tillegg til skuespillertilværelsen.

Rebekka er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International i Oslo. Etter endt utdanning har hun jobbet frilans som sanger og skuespiller. I tillegg til å undervise i sang og teater er Rebekka daglig leder og medlem i den 40/50-talls inspirerte vokaltrioen Attitunes.

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker teaterkurs