Teaterkurs for pensjonister (60+) nybegynner



Kursarrangør: MAYA Musikk & Kulturskole
Sted: Lambertseter gård
          Oslo, Lambertseter
Kursadresse: Langbølgen 2C, 1154 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Onsdager kl 15:30
Pris: 2900

Vi tilbyr teaterkurs for pensjonister (60+) på nivå for nybegynnere. Kurset vil inneholde teaterleker, improvisasjon, skuespillerteknikk, formidling, stemmebruk. Gjennom teaterlek skal vi utforske teateruniversets elementer.

Innhold:
Det vil være fokus på å ha det moro, utforske egen fantasi og lokke frem sitt indre lekne jeg. Hvilke historier bor i oss? Hvor kan fantasien og leken føre oss? Hva skjer når vi skrur av stemmen og kun utforsker kroppens formidlingsmuligheter? Dette er blant spørsmål vi skal utforske sammen gjennom kurset!

Litt om instruktøren:
Liv er utdannet skuespiller ved Nordisk Institutt for Scene og Studio i 2013. Hun har også tatt teaterfag ved NTNU I Trondheim og barne og teater ledelseskurs på teaterdagene i Lillehammer. Liv er også utdannet klovn for demente og jobber for tiden bl.a som klovn for Klokkeklovnene. Hun er teaterlærer for barn, ungdom og voksne. Hun legger mye fokus på samhold i gruppen å legger opp undervisningsopplegg ut fra gruppesammensetningen og å hva deltakerne ønsker jobbe med; alt fra impro, monologer, karakterjobbing osv.

Målgruppe for kurset:
Pensjonister (60+) som ønsker teaterkurs. Sammen skal vi senke skuldrene, kaste hendene i været og bli godt kjent med hverandre gjennom teater, latter og moro!

Forkunnskaper:
• Du behøver ikke å ha erfaring fra før for å delta - her er alle velkomne