TeambuildingKursarrangør: Utlevelser
Sted: Oslo
Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr teambuilding. Når man planlegger å ta med firmaet/avdelingen/prosjektet på lagbyggende aktiviteter er det viktig å tenke over hva man ønsker. Er det ønskelig med aktiviteter som stimulerer gruppa eller individet?

Vi har delt dette opp i:
• Teambuilding: Under våre teambuilding-arrangementer legger vi opp til utendørs øvelser der diskusjoner, forhandlinger, og spørsmål dukker opp under løsning av oppgavene. Deltagerne må komme frem til en felles plan for løsning av oppgavene. Les mer om vår teambuilding
• Utfordringsarrangement: Under våre utfordringsarrangement legger vi til rette for spenstige aktiviteter. Dette er ikke teambuilding, men aktivitetene må i hovedsak løse i fellesskap av gruppen

Sentralt i våre teambuildings -arrangementer er trygghetfølelsen. Våre veiledere sørger for at det skapes trygget i teamene slik at deltagerne engasjerer seg og læringen blir en glede
Under øvelsene legger vi opp til diskusjoner, forhandlinger, og spørsmål vil dukke opp. Deltagerne må komme frem til en felles plan for løsning av oppgavene.

Målgruppe for kurset

Bedrifter

Uttalelser

"Da vi skulle ha kickoff for 2007 sesongen, falt valget på Utlevelser som leverandør. Kickoff’en bestod av en faglig del med oppfølgende sosialt arrangement i lavvo. Utlevelser deltok i planleggingsfasen og var flinke til å høre på våre ønsker og kom med gode tips.

Deres samarbeidsavtaler med hoteller og konferansesenter gjorde at de hjalp oss med å velge en god leverandør for den faglige delen til en god pris. Påfølgende kokkekamp med flotte råvarer tilberedt på villmarksgrill og primus ble gjennomført med stil og sjarm. Felles bespisning i lavvoen og utdeling av premie til mestekokkelaget var prikken over i´en.

Vi er meget fornøyde med gjennomføringen av arrangementet og Utlevelsers bidrag til kickoff’en, og kan derfor å gi de beste anbefalinger."

- Nina Sørsdal, Software Innovation