Taiji quan-kurs (Tai Chi Chuan) - nybegynnerKursarrangør: Nordisk Buqi Organisasjon
Sted: Qigongsenteret
          Oslo, Grønland
Kursadresse: Grønlandsleiret 14, 0190 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 1.950

Lær Taiji basic på 9 uker! Taiji er blant de mest populære treningsformene i USA, og interessen sprer seg også her i landet.

Innhold:
Ved dette taiji kurset vil du lære øvelser som kan gi en rask og direkte vei til bedre helse og til et høyere nivå i forståelse av seg selv. Gjennom å praktisere de ulike øvelsene du lærer, vil en gjenfinne kontakten med seg selv, og finne en bedre balanse i livet. Dette påvirker direkte helsen som i sin tur vil bedres. Det er i dag god vitenskapelig dokumentasjon på hvordan Taiji styrker immunforsvar, reduserer stress, balanserer emosjoner, positivt påvirker auto imune sykdommer, reduserer smerter og mye, mye mer.

Instruktør: Harald Øygard

Harald har studert Taiji og Qigong i over 20 år og har undervist siden 2002. Han var en nær student av Stormester Dr Shen Hongxun. Harald er Daglig leder for Taiji og Qigongsenteret i Oslo hvor han underviser til daglig. Han er også leder for Nordisk Buqi Organisasjon.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å lære Taiji quan (Tai Chi Chuan)

Nivå: nybegynner

Uttalelser

Takk for god, kraftig og grundig undervisning, Harald. Det er vakkert, vanskelig og virkningsfullt - gleder meg storveis.
- Tom