Tai Chi og Qi-Gong - nybegynnerSted: Buskerud, Drammen
Buskerud
Kursadresse: Kirkegata 7, 3016 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager, kl 18:25 - 19:40
Varighet: 19 uker
Pris: 3.400
Neste kurs: 08.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i Tai Chi, Qi-Gong for nybegynnere. Nybegynnerpartiene inneholder både helse-Qi-gong og Tai chi. Øvelsene er vakre, helsebringende og helbredende og kan utføres av alle uansett fysiske forutsetninger. Spesielt bra for hjertet, sirkulasjonen, immunforsvaret og balansen.

Øvelsene er godkjent av den kinesiske helseorganisasjonen og Inger Johanne er eksaminert av professorene fra Universitetet i Beijing, Kina. Du vil lære flere stilarter i Qi-gong fra de sterke og gode Helse Qi-gong øvelsene, Tai Chi og grunnleggende teori.

Agenda:
1. Pust
2. Yin og Yang
3. Litt om de tre kraftsentrene, de tre skattene
4. Hvordan styrke de tre kraftsentrene
5. Qi, meridianer og akupunktur / akupressur punkter
6. Akupressur til eget bruk

Litt om kursholder:
Inger Johanne Vesje har jobbet profesjonelt med bevegelser i over 35 år. Hun er en av Norges mest erfarne tai chi- og qi-gonglærere og startet sitt eget institutt i Tønsberg i 1998. Hun har en rekke internasjonale sertifiseringer og studieopphold i utlandet bl.a. Kina, USA, England og Spania. Inger Johanne har i en år rekke vært medlem av The British Health Qi-gong Association. Hun har vært en lidenskapelig tai chi og qi-gong utøver siden 1982.

Jeg anbefaler den gode boken av Anne Christine Hågensen: Balansekunst (kan få kjøpt av meg).

Målgruppe for kurset:
Dette kurset er for alle uansett fysisk forutsetninger. Qi-gong og Tai Chi er rolige bevegelser som styrker kropp og sjel. Innenfra og ut.