Tai Chi & Qi Gong treningsferie Side i Tyrkia m/Monica Brandvold



Kursarrangør: Shan Tai Chi
Sted: Club Grand Side
          Utlandet, Tyrkia
Kursadresse: Barbaros Hayrettin Pasa Cd 7, Manavgat (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Se lenger ned i teksten.
Varighet: 10 dager
Pris: 15900

Monica tilbyr treningsferie for nybegynnere i Tai Chi og Qi Gong i Side i Tyrkia. Kunne du tenkt deg fine dager i sola, hav, strand, spa, nye bekjentskaper, sosialt samvær, masse moro, nydelig mat og ikke minst lære tai chi og qi gong? Tai chi er blant de mest populære treningsformene i verden.

Innhold:
Tai chi fokuserer på avspenning, styrking av kjernemuskulatur, pust, meditasjon, god holdning, bedre kroppskontroll og gir en følelse av fysisk og mental mestring, velvære og ro. Tai chi er satt sammen av langsomme bevegelser og øvelser som stimulerer gode pusteteknikker og avspenning. Bevegelsene gjør at man vrir og tøyer på muskler, facia,
sener og ledd. Dette gjør kroppen både sterkere og mykere.

Turen går til vakre Side hvor vi bor på Club Grand Aqua, et 5 stjerners all inclusive hotell rett ved stranden med fantastiske parkområder og fine turmuligheter. Alt er lagt til rette for deg slik at du skal få et supert opphold. Det er Mette hos m-travel som sørger for at alt er i orden og tilrettelagt slik at vi bare kan nyte dagene

Hva får du?
Du får fly tur/retur, transport til og fra flyplassen, hotell med alt inkludert, enerom med veranda, utflukt, nybegynnerkurs i tai chi og qi gong. Og ikke nok med det, etter en uke med kurs 11-18 april, får to 2 dager helt til din egen disposisjon med i prisen. Da har du helt fri og kan nyte dagen som du måtte ønske.

Tai chi og qi gong passer for alle uansett alder, og er en dokumentert treningsform som er skånsom og effektiv om du sliter med fibromyalgi, reumatisme og smerter i muskler og ledd.

Er dette noe som frister deg?
Bli med på en fantastisk tur med meg der vi skal trene, spise god mat, ha hyggelige samtaler og masse gøy.

Kursholder:
Monica Brandvold Monica er utdannet Tai Chi og Chi Gong instruktør ved Norsk Tai Chi skole. Jeg ønsker og videreformidle og gi andre muligheten til å lære denne fantastiske treningsformen som Tai Chi er. Å kunne gi et innblikk i, og kunnskap om alle helsebringende fordelene ved å jevnlig trene Tai Chi er en lidenskap hos meg.

Jeg er utdannet Paramedic og har flere års erfaring fra prehospitalt arbeid og legevaktsarbeid samt ledelse. Er i tillegg utdannet helsesekretær, helseadministrasjonssekretær, og har videreutdanninger innen rus og psykiske lidelser og psykisk helsearbeid.

Jeg er eier og driver av Klevstadlien helse og velvære og Rondane Tai chi. Jeg tilbyr behandlinger innen massasje, kinesisk oljemassasje, svensk massasje, tui na massasje, hotstoneterapi, kopping samt voksing og neglebehandling.

Målgruppe:
Tai Chi passer alle og ingen forkunnskaper trengs

Avreise:
Dato: 11.04.2023
Fly: OSLO GARDERMOEN - ANTALYA
Avreisetidspunkt: 06:30 - Beregnet ankomsttidspunkt: 11:35

Tillatt bagasje 23 kilo samt og veske som går under setet.

Hjemreise:
Dato: 20.04.2023
Fly: ANTALYA - OSLO GARDERMOEN
Avreisetidspunkt: 12:20 - Beregnet ankomsttidspunkt: 15:40