Sy-Klubb (8-12 år) - Onsdager



Kursarrangør: KreatiVerksted
Sted: Oslo, Røa
Oslo
Kursadresse: Sørkedalsveien 257, 0754 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager, kl. 17-19
Varighet: 6 uker
Pris: 2300
Neste kurs: 21.08.2024 | Vis alle kursdatoer

100% Nybegynner ? Eller har du en symaskin men ikke helt sikker hvordan den fungerer? Bli med på dette kurset og lære deg å sy !

Vi lærer deg hvordan symaskinen fungerer, hvordan man trer maskinen, spole, får oversikt over de ulike mulighetene for innstilling av maskinen: trådspenning, stinglengde og brede. Du lærer også om nål og tråd vi bruker til forskjellige stoffer. Underveis øver vi oss på enkle sømmer og skal lage fantastiske vesker, penaler og gymbager etc. alt etter hva barna elsker å lage ut av gjenbrukstekstiler som er tilgjengelig i verksted.

Det er mange gode grunner til å begynne å sy, men den beste er at du for en ny hobby og tilegner deg ferdigheter du kan ha glede av resten av livet. I tillegg er det ufattelig gøy og stimulerende for hjerne å skape ting fra bunnen av med hendene!
Men det aller beste er den mestringsfølelsen man får av a lage ting på egen hånd!!

Kursholder: Steffi Moorfeld

Målgruppe for kurset:
Jenter og gutter i aldersgruppen fra 8 - 12 år som vil lære å sy

Forkunnskaper:
Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluder lån av symaskin og alt materiell. Verkstedet er utstyrt med kvalitets-symaskiner fra Paff, som er nybegynner vennlig og bra egnet for små hendene.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Tusen takk for supre sykursdager! Vi er kjempefornøyde og satte stor pris på at vi fikk være med på å velge stoff, hva vi skulle sy og all god hjelp. Gymbagen ble super!!
- Anita Senstad Wathne, Ella og Julie, 11 år

Vis flere tilsvarende kurs: