TRE introduksjonskurs - nettbasertKursarrangør: Famlab
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Lørdag og søndag, kl 10:00 - 11:30
Varighet: 3 timer
Pris: 950

Vi tilbyr TRE introduksjonskurs som online kurs. TRE en en metode som for de aller fleste er trygg å jobbe med, men som også kan gjøre at følelser og minner fra fortiden kommer til overflaten.

Innhold:
Dette er normalt og også en viktig del av denne typen av prosesser men kan være krevende å møte for første gang om man ikke er vant til det og trygg på at man kan være med og hjelpe seg selv om dette skjer. Å bli tryggere i seg selv i møte med egne følelser og minner er noe av det vi jobber med i TRE. Dette lærer du mer om i våre kurs og utdanning i TRE. Men om dette er ekstra utfordrende eller ukjent for deg så vil jeg ikke anbefale å lære TRE første gang online. For å delta så er det viktigste er at du har noe kunnskap om og erfaring med øvelser som bidrar til stabilisering, ressursorientering og her og nå fokus.

Dette er øvelser man typisk lærer i meditasjon, mindfulness, yoga, tai chi mm, og i noen typer av terapi. Du lærer også mer om dette i dette introduksjonskurset til TRE, men siden kurset nå er online så ønsker jeg at alle skal ha noe erfaring med dette før du deltar. I mitt nettbaserte introduksjonskurs til kroppsorientert traumeterapi så får du også en kort introduksjon til denne typen av øvelser og jeg anbefaler at du ser dette introduksjonskurset i forkant av introduksjonskurset.

Forkunnskaper:
• For å kunne gjennomføre kurset online på en trygg og sikker måte for alle deltagere så er det viktig at du som deltager har noen forkunnskaper og erfaring med din egen prosess.