TOEFL testforberedelser - via Teams



Kursarrangør: English Compass
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Fra 1450

Vi tilbyr TOEFL testforberedelser. Testforberedelsekursene er utviklet for å gi deg en grundig forberedelse til hver enkelt del av testen du skal ta.

Innhold:
Vi kan fokusere på delene av testen du har mest problemer med, samtidig som vi jobber med strategier og ferdigheter i testsituasjoner. Vi har hjulpet utallige studenter med å nå nivået som kreves for immigrasjon og universitetsopptak, og vi analyserer språket ditt med tanke på hvordan testene fungerer. Vi gir deg testtips og øvingstester, slik at du kan være trygg og sikker på jobben du skal gjøre når det er tid for å ta testen.
English Compass er dedikert til å levere de høyeste standarder for engelsk instruksjon. Alt du trenger er Skype for å starte ditt private engelsk kurs når og hvor du vil.

Materialet:
Du får tilgang til et virtuelt klasserom hvor du vil bli utstyrt med lese-, skrive- og lyttematerialer samt grammatikkundervisning og oppgaver. Alle materialer er inkludert i prisen.

Dine individuelle leksjoner vil bli utformet nøyaktig i henhold til dine spesifikke språkkrav. Leksjonen din vil også inkludere en oppfølgingsprosjekt med alle mine notater og en oppgave med ekstra studiemateriell.

Pris:
5 leksjoner = 1450 kr
10 leksjoner = 2700 kr
20 leksjoner = 5300 kr
25 leksjoner = 6500 kr
40 leksjoner = 10 100 kr