TFT - minikurs - fobier - angst - stress - smerter - online



Kursarrangør: NaKoTip
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Foredrag
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Onsdag 29. nov kl. 1800-2100
Varighet: 3 timer
Pris: 500

Landets ledende aktør innen TFT og "tapping". TFT er en revolusjon innen helse. Vi tilbyr online minikurs om TFT. På bare 3 timer lærer du hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser.

TFT som selvhjelpsteknikk er enkel å lære, enkel å bruke, virker ofte og raskt og er helt ufarlig. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.

TFT er å stimulere kroppens meridiansystem samtidig som en følelse er aktiv. Stimuleringen kan like gjerne gjøres av klienten selv som av terapeuten. Derfor er TFT meget godt egnet både som selvhjelpsteknikk og for en terapeut til å hjelpe ONLINE (video eller telefon).

På bare 3 timen får du høre om og oppleve TFT i praksis. Og kanskje det viktigste - du lærer hvordan du selv kan bruke det. Til å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser.
Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever.

Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks angst, fobier, depresjon, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT. Metoden brukes også stadig oftere til prestasjonsforbedring innen toppidrett, kultur og i næringslivet.

Første del av kurset er gratis. Da vil du få informasjon om hva TFT er og hva det kan brukes til. (Du melder deg på pr telefon/mail - se under. Du får før kurset tilsendt mail med link til kurset og med et klikk er du med. Det er veldig enkelt og krever ingen forkunnskaper) På siste del av kurset får du opplæring i HVORDAN du kan bruke TFT på deg selv og andre. Pris: kr. 500,- (Betaling VIPPS eller faktura i forkant av kurset. Du kan også bestemme deg å gjennomføre siste del etter å ha vært med på første del)

Kursholder Ole Holmaas er landets mest erfarne TFT-terapeut og -instruktør. Han er leder for NaKoTip (tidligere Mats Uldal Int. School of TFT og TFT-Akademiet) Han har behandlet mange tusen personer de siste 20 årene og har utdannet helsepersonell og andre i inn- og utland. Han er også utdannet innen NLP/coaching.