TFT Sertifiserings- og Selvutviklingskurs - Online + samlinger



Kursarrangør: NaKoTip
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Oppstart er: 6. - 7. april 2024
Pris: 30.000

Nordens ledende aktør innen TFT/"Tapping". Oppstart TFT Sertifiserings- og Selvutviklingskurs - online/fysisk oppmøte. Kurset er i tillegg til en utdanning sannsynligvis også markedets beste kurs for personlig utvikling. Fordi TFT er et fantastisk verktøy for å oppnå et bedre og rikere liv .

Her er noen uttalelser fra deltakere som har gjennomført NAKOTIP sitt Sertifiserings-og Selvutviklingskurs de siste årene:

"TFT har gitt meg en nytt liv - 40 år med sosial angst er borte - jeg kan ikke tro det"
"Jeg kunne nesten ikke bruke armen og smertene var veldig ille - operasjon av skulderen var planlagt. Nå er armen nesten som ny og smertene er borte - takket være TFT"
"Jeg har prøvd mye for å bli fri fra gamle følelser og mønstre. Ingenting av det kan sammenlignes med det jeg har opplevd på dette Selvutviklingskurset"
"Jeg var litt skeptisk til ONLINE Selvutviklingskurs men det var helt ubegrunnet. Veldig fleksibelt og enkelt når jeg kan sitte hjemme. TFT er veldig egnet til denne formen for undervisning og behandling"
"Jeg tok TFT-kurset for mange år siden - men kunnskapen ble ikke brukt. Nå har jeg tatt kurset en gang til - denne gangen skal jeg fortsette å bruke dette fantastiske verktøyet - på meg selv og på mine nærmeste"
"Å gjennomføre kurset på nytt har vært over all forventning. Det var veldig nyttig å få repetert og det var mye nytt som f.eks EFT. Det var mye mer trening enn sist og jeg er blitt mye tryggere på hvordan jeg kan bruke teknikkkene på meg selv og andre. Og som Selvutviklingskurs var dette noe helt annet enn første gang, fordi jeg fikk veldig mye behandling på egne opplevelser og utfordringer"
"Som terapeut har jeg brukt EFT i mange år. Veldig nyttig med repetisjon av gammel kunnskap og i tillegg lærte jeg mye nytt som kommer mine klienter til gode. Stor takk til veldig flinke i instruktører i NAKOTIP"
"Jeg arbeider med pasienter med store psykiske utfordringer. Med TFT har jeg et verktøy som ofte utgjør en stor forskjell. Jeg er veldig takknemlig for at min arbeidsgiver tillater at jeg bruker TFT på pasientene"

En investering for livet - uansett hva du har tenkt å bruke TFT til
• å lære en virkningsfull selvhjelpsteknikk?
• å utnytte kraften i markedets mest effektive selvutviklingskurs?
• et effektivt verktøy til bruk i din eksisterende jobb?
• TFT som profesjonelt yrkesvalg?

Litt om utdanningen:
Utdanningen går over ca ½ år og består av 7 hele kursdager. Det er 2 moduler a 2 dager og 1 modul på 3 dager. Det er ukentlig kveldssamling mellom modulene, det er obligatorisk å delta på minimum 8 av disse i kursperioden. De 2 første modulene og samlingene mellom modulene gjennomføres som interaktiv undervisning på nett. Erfaringene vi har gjort oss med dette viser at vi får enda mer tid til instruksjon, spørsmål, øvelse og praksis enn vi tidligere klarte å oppnå med 3 x 3 dager med fysisk samlinger.

Den siste modulen er en fysisk samling på 3 dager. De som vil gjennomføre kurset bare som et selvutviklingskurs og ikke ønsker sertifisering kan velge å ikke delta på siste fysiske samling (f.eks pga. lang reise / overnatting). De kan i stedet velge å ta en ny modul 2 på et senere kurs. Inkludert i utdanningen er også egenstudie, praktisk øvelse / trening og oppfølging i 2 år etter siste kursmodul.

For mer info eller påmelding, ring 41103000 eller se www.nakotip.no