Syrah – en drue som reiser myeKursarrangør: Martha Mettlig
Sted: Restaurant Martha Mettlig - Solli plass
          Oslo, Frogner
Kursadresse: Drammensveien 43, 0271 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Kursene starter kl 18:00 og varer i 60 – 90 minutter, evt lenger etter avtale
Pris: 590

Vi tilbyr kurs om syrah – en drue som reiser mye. Druer flytter seg med menneskene og tar preg av klima, jordsmonn og ikke minst vinbondens behandling av vinen etter pressing. Syrah-druen finner vi nesten overalt og den trives lett og tar preg av sitt miljø.

Frankrike og Rhône området gir friske viner med elegant fruktighet og aromaer som kan mine om blomster, mens I Australia blir vinene rene smaksbomber med mørk fruktighet og sjokolade-preg. Midt imellom finner vi Chilenske viner, og kanskje de mest spennende variantene nå for tiden, som kommer fra Syd Afrika.

Vi synes at vin er en avslappende form for kultur og bør helst nytes i god atmosfære med hyggelige mennesker, god stemningen og den gode praten. Vinkurs i Oslo for private, arrangert i en hjemlig setting med personlig touch. Få et bedre forhold til vin som nytelse, bli kjent med egen smak, få hjelpemidler til å velge viner.

Når du deltar på et kurs hos oss får du: smake på fire-fem ulike viner, gode historier, godt selskap og mulighet til å treffe nye folk. Vi serverer alltid noe å bite i underveis, vinopplevelsen blir som regel litt bedre da.

Forbehold om minst 20 deltagere per kveld.

Vis flere tilsvarende kurs: