Svømmekurs for småbarn - nybegynner (4 - 6 år)



Kursarrangør: Badenymfene
Sted: Haukåsen skole
          Oslo, Haugerud
Kursadresse: Dr. Dedichens vei 20, 0675 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 8 uker

Vi tilbyr svømmekurs for småbarn (4 - 6 år) på nivå for nybegynnere. Fint for barn som har gått vårt grunnkurs eller har noe erfaring med vann og bading fra før. Det er gøy! Familien kan drive med en aktivitet sammen.

Innhold:
Svømming og andre vannaktiviteter er god trim og / eller avkobling for både barn og voksne. Vann er et element der vi kan bevege oss lett i alle retninger. Vi har stor frihet i bevegelsene. I tillegg til den fysiske treningen, får barna en psykisk stimulering. For ikke å snakke om muligheten familien har til sosialt samvær. Man treffer andre familier med små barn og kan utveksle tanker, ideer og erfaringer.

Målgruppe:
Barn i aldersgruppen fra 4 - 6 år som ønsker svømmekurs. Alle barna må ha med seg minimum en voksen i vannet. Dere kan være to voksne.

Nivå: nybegynner

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Babysvømming: foruten de opplagte tingene som trygghet og kjærlighet er dette det beste vi som foreldre har gjort for vår datter. Det hun startet med da hun var ca. 10 uker gammel har hun fortsatt 7 år etter stor glede av. Hun har en herlig trygghet i vannet hvor hun oppfører seg som en sel, over og under, leken og glad. Hun fortsatte med babysvømming frem til hun var knapt 3 år. Da måtte vi slutte på grunn av flytting. Hun kunne svømme da hun var 5 år, nå er hun blitt en svært badeglad 7 åring. For oss foreldre var denne stunden sammen med babyen vår i bassenget også en nydelig kosestund som vi ikke ville ha vært foruten. Ingen investering av tid eller penger har gitt oss så mye glede som det vi har fått utfra babysvømmingen.
- Åse W. Siegel

Vis flere tilsvarende kurs: