Engelsk språkreise for ungdommer - New York



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: New York
          Utlandet, USA
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: fra 12.800

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til New York. New York må være en av verdens mest populære byer. ”The land of opportunity” er et ypperlig reisemål for alle som ønsker å forbedre sin språkkompetanse.

Innhold:
Nasjonen USA er en multikulturell smeltedigel med et fantastisk naturlandskap, noe som mange nordmenn har et nært forhold til. New York må være en av verdens mest populære byer. Elsket av nordmenn og kjent fra utallige filmer og bøker. Ta en liten båttur ut til Liberty Island og besøk Frihetsgudinnen, gå på skøyter i Rockefeller Center, ta en joggetur i Central Park, spaser langs Broadway og la deg imponere av stemningen og alle neonlysene.

Bli blendet av Times Square og pirret av alle shoppingmuligheten langs Fifth Avenue. I New York kjenner alle seg som hjemme, og byen er en glimrende base for språkkurs, kanskje ved vår skole i selveste Empire State Building?

Kursopplegg, innkvartering og aktivitetsprogram:
Du kan velge fra 1 - 4 ukers språkkurs med innkvartering enten hos vertsfamilier eller på skolens internat (delt rom, helpensjon, dvs. 3 måltider per dag). Våre akkrediterte partnerskoler vil tilby Standardkurs med 20 leksjoner per uke (det er mulig å bestille Intensivkurs om den trenges) med spennende aktivitetsprogram, utflukter om ettermiddagen og i helgene. Det vil også være kveldsaktiviteter for de som bestiller innkvarteringen. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Pris og varighet:
• 2 ukers kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter, fra kr 12.800,-

Målgruppe for kurset:
Ungdommer som ønsker engelsk språkreise til New York