Styrkeinstruktør for hunder - nettkurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: Tilgang til kurset i 1. år
Pris: 24.900

Vi tilbyr onlineutdanning som styrkeinstruktør for hunder. Få en utdanning og et kunnskapsområde få andre per i dag har! Ved å holde ett eneste helgekurs etter utdanning - er hele utdanningen inntjent - dette er en investering for deg som jobber med hund!

Innhold:
Muskler er involvert i ethvert problem i kroppen, enten primært og veldig ofte sekundært. Godt trente muskler og kunnskapen om spesifikk trening rettet mot de rette muskelgrupper er vitalt for å kunne hjelpe hunder helhetlig til å prestere. Pr i dag er dette en type kunnskap som altfor få som jobber med hund har nok av - og ved at flere får denne kunnskapen kan flere hunder få hjelp til sine eventuelle utfordringer - men også alle hunder kan forebygge skader og plager på en systematisk måte.

Utdanningen er online:
Ved å lære deg styrketrening - ikke bare en rekke øvelser men også hvordan og hvorfor og hvilke muskler som trenes når og på hvilken måte - vil du kunne hjelpe hunder du har på kurs eller som kommer til din klinikk enda bedre. I tillegg til det faglige - vil det og gis en introduksjon til hvordan man kan lære inn hver enkelt øvelse - med positive metoder. Trening og kropp henger nøye sammen. Problemer i kroppen krever spesifikk trening - mens riktig trening kan forebygge problemer.

Innhold:
• Anatomi og fysiologi
• Noen enkle undersøkelsesmetoder, teori og praksis
• Bevegelsesanalyse
• Skade- og sykdomslære (vekt på bevegelsesapparatet)
• Trening i forhold til eksteriør
• Treningslære
• Styrketreningsøvelser for store muskelgrupper
• Styrketrening for kjernemuskler
• Hvilke bevegelser og øvelser som styrker hvilke muskelgrupper
• Bruk av forskjellig utstyr til styrketrening
• Hvilke hunder kan styrketrene og ikke
• Innlæringsstegene for øvelser
• Kontraindikasjon for trening

Her er hva du får:
Styrkeinstruktør for hund er en 5 mnd lang utdanning som består av nettbaserte studier med teori og praktiske videoer. Du studerer på egenhånd i tillegg til regelmessig oppfølging av lærer.

Dette utgjør:
• Online artikler, videoer, illustrasjoner m.m.
• Lekseinnleveringer regelmessig
• Regelmessige forelesninger med lærer eller som opptak
• Eksamener og oppgave

Du filmer og skriver dine lekser og får tilbakemelding regelmessig. Noen av leksene er obligatoriske, mens noen er frivillig. Vi bruker læreportalen Itslearning. Itslearning er et profesjonelt skoleverktøy. Her kan du og lærer kommunisere via et lærerforum og faglige ting, eller via private meldinger dersom det gjelder personlige ting. I tillegg har du tilgang til et klasseforum hvor du kan kommunisere med de andre i klassen og diskutere fag. Vi har også en kundeservice som er åpen 3 dager i uken.

På forelesninger med lærer kan du stille spørsmål, og se praktiske demonstrasjoner der vi har ansett det relevant. Det å studere online betyr for deg færre reiser og oppholdsutgifter, og studiene kan tas i eget tempo (innen visse rammer) slik som det passer for deg! All onlineundervisning er/blir filmet, også alle teknikker vi går gjennom på praktiske samlinger slik at du i tillegg til å være med på forelesninger og spørretimer online, kan se videoer igjen og igjen mens du øver hjemme!

Vi har live forelesninger med lærer regelmessig, men det vil også kunne bli delt opptak av forelesninger som skal sees innen visse perioder i studiet. Hele studiet og avsluttende eksamen tas online! Studier viser faktisk at studenter med tilgang på online materiale gjør det BEDRE enn studenter som kun studerer PÅ en skole. Vi ser frem til at du blir med!

Online:
Du får tilgang til en læreportal med alt onlineinnhold med en gang du melder deg på. Denne inneholder 5 nettmoduler med faglig innhold. Du kan starte studiene i onlinedelen med en gang du melder deg på - noe som gjør at du kan begynne å lese selv om lærertilgangen starter senere. Det koster ikke noe ekstra å begynne før.

Praktisk trening - tilbakemelding:
• Du får tilbakemelding på mange praktiskestyrkeøvelser via video og livesendinger

Studiemateriell og forsikring:
Studiemateriellet består av en rekke materiale som du får av oss, men vi bruker også tilleggslitteratur. Denne tilleggslitteraturen må du ha ved studieoppstart:
• Sterk og sprek hund - i hverdag og prestasjon av Line Østerhagen

I tillegg har vi noe litteratur som kun anbefales. Du vil ha god nytte av å ha en fin anatomi / fysiologibok. Vi anbefaler boken "Veterinary Anatomy of Domestic Animals" -Konig-Liebich. Frist for å kjøpe pensum: Du bør ha kjøpt pensumbøkene innen 1 august samme året som læreroppfølging begynner.

Ulykkesforsikring:
Alle elever må inneha egen ulykkesforsikring under utdanning ved skolen. Vanlig pris på en slik forsikring er gjerne på rundt 2.000 kr per år. Priser kan imidlertid variere fra år til år og mellom selskapene. Bekreftelse fra forsikringsselskap leveres til skolen i its learning skoleportal, som du får tilgang til i juni det året skolen starter opp med undervisning.

Ansvarsforsikring:
Skolen forsikrer deg så lenge du kun studerer. Om du har kommet så langt at du har begynt å ta betalt for praksisbehandlinger (dette er frivillig), må du ha egen ansvarsforsikring.

Målgruppe for kurset:
Utdanningen retter seg imot deg som allerede er hundeinstruktør eller rehabiliteringspersonell, dyrepleiere eller veterinærer med interesse for teamet. Dette vil si at du fra før har lært å instruere og nå lærer å utvide dette til tema styrketrening. Utdanningen er for deg som ønsker å få en dypere kunnskap når det gjelder trening av hund, spesielt styrketrening.

Eksamener og oppgaver:
Underveis må disse oppgaver og eksamener gjennomføres:
• 1 teoretisk eksamen
• 1 særoppgave
• Regelmessige lekseinnleveringer hvor noen er obligatoriske mens noen lekser er frivillig

Diplom:
Diplom oppnås etter at alle nettmoduler og lekser / oppgaver og online eksamen er gjennomført og godkjent.