Studieferie - Yoga ferie til Marettimo



Kursarrangør: UGB Yogaskole
Sted: Sicilia - Marettimo
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Event / Arrangement
Undervisningstid: 10.juni - 19.juni 2024
Varighet: 8 dager
Pris: ca kr.8.000
Neste kurs: 10.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Yoga ferien er en anledning til å koble av fra de vanlige dagsrutiner. Det blir en tid for å falle til ro, samle seg, styrke kroppen og sinnet. Det skal være en anerledes ferie, rik på inntrykk og utfordring.

Vi tilbyr en del aktiviteter og temaer som du helt frivillig kan delta i. Disse aktiviteter kommer til å markere dagen, skape en rytme i deg, gi rom for renselse, styrke, og ro. Det blir yoga praksis to ganger daglig.

Marettimo:
Marettimo er en liten øy på vestkysten av Sicilia, Italia. Landskapet inviterer både til fjellturer, båtturer og bading. Det blir yoga praksis to ganger om dagen og man bør ta med seg gode terrengsko.

Vi skal til en liten øy kalt Marettimo vest for Sicilia kysten. Fiskebyen konsentrerer seg på den ene side av øya og er omringet av en natur som spenner seg fra et krystall klar sjøvann, til skog og fjell. Byen har et fåtall spennende butikker og restauranter. Vi bor i små leiligheter med kjøkken og bad. Vil du ha enkelt rom, må du avtale med oss på forhånd.

Reiseledere : Francesco og Maria

Målgruppe for kurset:
Alle interessert i Natur og Yoga

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer Yoga praksis, 9 dagers opphold i Marettimo. I tillegg kommer fly reise t/r Oslo-Palermo, transport og mat.

Vis flere tilsvarende kurs: