Strikk uten Stress - OnlineKursarrangør: Mama E Design
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Se videoene og kos deg med strikkingen fra stua di - når du vil
Varighet: 6 uker
Pris: Fra 2.299

Jeg tilbyr strikkekurset - Strikk uten Stress. Mestre hvilken som helst strikkeoppskrift - på bare 6 uker! Uten å klø deg i hodet av oppskriften. I kurset Strikk uten Stress lærer jeg deg alt du trenger å vite for å kunne strikke det du vil til glede for deg selv og de rundt deg.

Innhold:
Over 60 steg for steg-videoer! Alt du trenger å vite om garn, utstyr, oppskrifter, diagrammer og strikketeknikker. Ukentlige nettmøter hvor jeg svarer på spørsmålene dine og hjelper deg på direkten.

Her er hva kurset inneholder:
Startmodul: Grunnleggende strikkekunnskap

Her finner du grunnleggende leksjoner – for deg som ikke kan strikke fra før.
Du lærer å legge opp masker, strikke rett (rillestrikk) og felle av masker.

Modul 1 – Strikkeoppskrifter, garn og utstyr:
Her får du vite alt om å strikke etter hvilken som helst oppskrift. Vi skal også gå gjennom ulike garntyper, strikkepinner og utstyr.

Modul 2 – Størrelser, mål og strikkefasthet:
Her lærer du hvordan du skal velge og tilpasse størrelsen slik at du får et strikkeplagg som passer perfekt - hver eneste gang.

Modul 3 - Bli en mester på strikketeknikker og feilretting:
Her skal vi mestre flere strikketeknikker. Gjorde du en feil? Ikke noe stress! Her lærer du også metoder og hemmeligheter for å rette opp feil - UTEN å rekke opp alt.

Modul 4 – Hullstrikk og diagrammer:
Etter dette kan du strikke etter alle diagrammer - hullstrikk, strukturstrikk eller mønsterstrikk med farger.

Modul 5 – Øke- og fellemetoder:
Her skal vi dypdykke i ulike øke- og fellemetoder, og hvilke metoder som passer best når.

Modul 6 – Ferdigstilling og fantastisk finish:
Her får du vite hvordan du ferdigstiller strikkeplagg og de små detaljene som gir en perfekt finish - så du kan bære dine egenstrikkede plagg med stolthet i årevis.

Kursholder:
Helene Nilsen Jeg gleder meg til å bli mer kjent med deg! Jeg er utdannet lærer, men nå jobber jeg som strikkedesigner og kursholder (og er firebarnsmamma!) på fulltid.
De siste fire årene har jeg designet strikkeplagg og laget oppskrifter og strikkevideoer. Jeg kvalitets sikrer også andre designere sine strikkeoppskrifter. Kvaliteten på oppskriftene er veldig viktig for meg og at de er enkle å forstå for deg som skal strikke plaggene! Dessuten elsker jeg å lage teknikkvideoer. Jeg vil at du også gjerne skal ha det gøy med strikkingen og ikke være frustrert når du ikke får til noe!

Målgruppe:
Strikk uten Stress er et komplett strikkekurs for deg som er fersk med strikkepinnene. Steg for steg-videoer og hjelp og støtte hele veien vil gi deg selvtilliten du trenger for å mestre strikkekunsten.

Inkludert i prisen:
Du får også tilgang til en eksklusiv Facebook-gruppe kun for medlemmer hvor du kan spørre om alt du lurer på når som helst, og få svar og hjelp. Hver uke har vi live spørretimer hvor jeg kan hjelpe deg på direkten, og motiverende konkurranser hver uke som hjelper deg å nå strikkemålene dine.

Bonus!
Oppskrift og videokurs på den vakre sjelevarmeren Maestra. Oppskrift på sjelevarmer (poncho) med nydelig hullstrikk i 9 størrelser, inkludert videoer som viser alle teknikkene som er brukt.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Strikkekurs for nybegynnere og de som ønsker å lære mer! Helene er kjempeflink til å hjelpe og forklare, og har veldig gode videoer som viser hvordan vi skal få til tingene. Så kan anbefales!
-Marianne Lusie Fischer

Tusen takk for all hjelp og all glede jeg ha hatt med å strikke dine design dette året!
-Linda Borge Thorvaldsen

Nåå blir det artigere å strikke med 3 farger! Så utrolig flink du er ! Veldig bra forklart samtidig som du viste på filmen!! JA til at du lager flere strikkevideoer. Gleder meg! Men gid så letta jeg ble nå! At du klarte å få meg til å skjønne det, og at det kan gjøres så mye enklere enn det jeg gjord.
Kristin Nordal

Vis flere tilsvarende kurs: