StreetdanceKursarrangør: Nesodden Ballettskole
Sted: Samfunnshuset på Tangen
          Akershus, Nesodden
Kursadresse: Kongleveien 2, 1450 Nesodden (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 1.800

Vi tilbyr dansekurs i strreetdance. Streetdance er en kul danseform som er oppstått på gata, og bygger på Hip hop, Break og Robot. Instruktør er Stina Bakkebø Baadsvik.

Ballettskolen skal være et tilbud til alle barn og ungdommer som ønsker å danse. Det skal være mulig å utvikle seg teknisk og utvikle dansen til et høyere nivå, og det skal være mulig å danse som et supplement til andre aktiviteter. Dansen er kunstnerisk utfoldelse, og utvikler koordinasjon, musikalitet, styrke, god kroppsholdning og gruppefølelse. Timene inneholder fysisk trening og morsomme koreografier. Hvert semester skal ha en pedagogisk målsetning.

I tillegg vil vi at elevene skal få oppleve at dans og ballett er en scenisk uttrykksform ved å gi dem mulighet for å opptre på store og små arrangementer. Årets høydepunkt er juleforestillingen, mens vårforestillingen i de senere årene har fulgt hakk i hæl. Vi tilbyr flere stilarter innen dans for både jenter og gutter fra 4 år og oppover. Morsomt og oppbyggende for alle.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å lære streetdance