Spansk språkreise til Montañita



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Montañita
          Utlandet, Ecuador
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 eller 4 uker
Pris: fra 8.300

Vi tilbyr spansk språkreise til Montañita. Montañita er en liten kystby i provinsen Santa Elena i Ecuador, ca. 180 km nordvest for Guayaquil. Montañita er et populært reisemål for surfere og regnes som en av de beste strendene på Ecuador sørkyst.

Innhold:
I Ecuador kan du kombinere et spanskkurs av høy kvalitet med opplevelsen av en fargerik og eksotisk kultur. Galapagosøyene, Amazonasjungelen Andesfjellene og Stillehavsstrendene - alt er innen rekkevidde i Ecuador. Montanita er det perfekte stedet for å lære spansk og samtidig nyte kulturen og livsstilen i Ecuador.

Ettersom skolen ligger rett ved Ecuadors berømte strand i Montañita, kan du studere spansk med en nydelig utsikt utover stranden fra klasserommet. Det er mange fordeler med å være et steinkast fra bølgene som gjør Montañita berømt, du kan lære deg å surfe, ta salsa og yoga kurs eller dra nytte av de fantastiske dykke mulighetene. Det er den ideelle plassen for å studere i tillegg til å gjøre noe nytt og spennende i prosessen.

Kursopplegg:
• Smågruppe-undervisning, minigruppe (2 stk) eller individuell opplæring, med fra 4 til 8 leksjoner pr dag. Ved ankomst skolen kan du bytte en ordinær kursuke med en ukes kurs på en ”lodge” i jungelen, mot ekstra kostnad. Her kan du fiske, dra på ekspedisjoner, padle, og oppleve et annerledes plante- og dyreliv. Det er også mulig å bytte en ordinær kursuke med en ukes opphold ved kysten.
• Normalkurs med 20 undervisningstimer pr uke i små grupper
• Individuell undervisning og en rekke spesialkurs, f.eks. spansk + surfing, spansk + salsa, spansk + dykking osv.
• Kursstart som regel hver mandag, med spesielle kursdatoer for nybegynnere

Innkvartering:
• Studenthjem (4 personer på rommet), vertsfamilie med halvpensjon, eller Cabanas (bungalow) med eget bad beliggende direkte på stranden. Man kan også oppgradere til familie-cabana.

Priser og varighet:
• 2 uker intensivkurs 22 timer pr uke (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 8.300,-
• 4 uker standardkurs 22 timer pr uke, kombinert med individuell undervisning (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 14.400,-

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker spansk språkreise til Montañita