Engelsk språkreise for ungdommer - Ilfracombe



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Ilfracombe
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: fra 12.800

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Ilfracombe. Ilfracombe er en kystby nord i Devon. Her finner du flere fantastiske strender omgitt av klipper. Byen tilbyr et stort utvalg av aktiviteter, her kan alle finne noe de liker!

Innhold:
Skolen vår i Ilfracombe ligger midt i byen, i en park slik at du får et rent, grønt og trygt miljø for dine språkstudier. Velger du å fly til London tar det fire og en halv time med buss til skolen. Flyplassene i Bristol og Exeter ligger nærmere, henholdsvis to timer og en time og 15 minutter med buss.

Kursopplegg, innkvartering og aktivitetsprogram:
Du kan velge fra 1 - 4 ukers språkkurs med innkvartering enten hos vertsfamilier eller på skolens internat (delt rom, helpensjon, dvs 3 måltider per dag). Våre akkrediterte partnerskoler vil tilby Standardkurs med 20 leksjoner per uke (det er mulig å bestille Intensivkurs om den trenges) med spennende aktivitetsprogram, utflukter om ettermiddagen og i helgene. Det vil også være kveldsaktiviteter for de som bestiller innkvarteringen. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Pris og varighet:
• 2 ukers kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter, fra kr 12.800,-

Målgruppe for kurset:
Ungdommer som ønsker engelsk språkreise til Ilfracombe