Språkreise til Christchurch og AucklandKursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Christchurch og Auckland
          Utlandet, New Zealand
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: fra 2 - 48 uker

Vi tilbyr språkreise til Christchurch og Auckland. Auckland er New Zealands største by, og ligger Nordøya, den ene av landets to hovedøyer. Byen kalles «The City of Sails», og regnes som et mekka for seilerinteresserte.På Sørøya ligger den koselige universitetsbyen Christchurch.

Innhold:
Oxford er en koselig by kun 8 mil fra London, full av ekte engelsk atmosfære, og med et rikt kulturtilbud. Byen har på grunn av sin arkitektur vært skueplass for en rekke filmer og tv-serier opp gjennom årene. Her underviste både Tolkien og C.S. Lewis, og her kan du nå gå på skole gjennom Språkreisebyrået. Cambridge har røtter mange hundre år tilbake i tid. Den eldste delen av universitetet ble grunnlagt allerede på 1.400-tallet av Henrik 6, og i dag er King’s College Chapel et verdensberømt skue, både innvendig og utvendig.

Til å være en relativt liten by har Cambridge svært mye å by på, både med hensyn til shopping, museer, gamle kirker og historisk tradisjon. En spasertur gjennom den gamle delen av byen er som en reise i tid. Her er det lett å finne inspirasjon til å fordype seg nærmere i det mønstergyldige britisk-engelske språket!

Kursopplegg:
• Normalkurs med 20 eller 30 leksjoner pr uke
• Kurs med særdeles høy kvalitet spesielt rettet mot næringslivet, eksempelvis språkkursene “English with Confidence”, “English for Law-Students” og “English for Business Students”
• Cambridge eksamenskurs, individuell undervisning, egne sommerkurs. Kontakt oss for nærmere opplysninger

Innkvartering:
I vertsfamilie med halvpensjon, enkelt- eller dobbeltrom, alternativt studenthjem

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker språkreise til Christchurch og Auckland

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer reise, opphold og bøker