Engelsk språkreise for ungdommer - Cambridge



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Cambridge
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: fra 12.800

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Cambridge. Innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter. Cambridge har røtter mange hundre år tilbake i tid. En spasertur gjennom den gamle delen av byen er som en reise i tid.

Innhold:
Den eldste delen av universitetet ble grunnlagt allerede på 1400-tallet av Henrik 6, og i dag er King’s College Chapel et verdensberømt skue, både innvendig og utvendig. Til å være en relativt liten by har Cambridge svært mye å by på, både med hensyn til shopping, museer, gamle kirker og historisk tradisjon. En spasertur gjennom den gamle delen av byen er som en reise i tid. Her er det lett å finne inspirasjon til å fordype seg nærmere i det mønstergyldige britisk-engelske språket!

Kursopplegg, innkvartering og aktivitetsprogram:
Du kan velge fra 1 - 4 ukers språkkurs med innkvartering enten hos vertsfamilier eller på skolens internat (delt rom, helpensjon, dvs 3 måltider per dag). Våre akkrediterte partnerskoler vil tilby Standardkurs med 20 leksjoner per uke (det er mulig å bestille Intensivkurs om den trenges) med spennende aktivitetsprogram, utflukter om ettermiddagen og i helgene. Det vil også være kveldsaktiviteter for de som bestiller innkvarteringen. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Pris og varighet:
• 2 ukers kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter, fra kr 12.800,-

Målgruppe for kurset:
Ungdommer som ønsker engelsk språkreise til Cambridge