Sporkurs nybegynnerKursarrangør: Asker Hundeklubb
Sted: Akershus, Asker
Akershus
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: fra 1.950

Vi tilbyr sporkurs for nybegynnere. Sporsøk er noe du kan lære alle hunder. Det betyr at du skal lære hunden å følge en bestemt lukt på marken. Du kan lære din hund opp til å følge et menneskespor, viltspor, blodspor m.m.

Innhold:
Dette er en fantastisk øvelse som du og hunden vil ha mye glede av og en fin måte å la hunden få bruke sine sanser og lyster på. Ikke minst er dette fin mental trening for hund og eier. All kurs blir lagt opp slik at den enkelte får den hjelpen de trenger. Et nybegynner sporkurs inneholder hvordan vi planlegger- og starter opp et spor.

Videre vil du lære om sporutvikling hos hunden og bli i stand til å håndtere enkel problemløsning i hundens sporarbeid. Hundefører lærer betydningen av bruk av sporline, og hvor viktig dette er for å støtte hunden i dens sporarbeid, og for at hunden og hundefører sammen løser oppgavene som er planlagt på en tilfredsstillende måte.


Instruktør: Geir B. Larsen

Geir er en svært erfaren instruktør innen bruks, og har konkurrert både innen spor og rundering siden 1990. Geir har vært norgesmester i spor 2 ganger, og har også oppnådd en kongepokal i samme gren. Han har også konkurrert i nordisk mesterskap, med en 3. plass som beste resultat. Geir er i tillegg utdannet bruksdommer, NKK trinn III. Han har holdt en rekke sporkurs for Asker Hundeklubb, alle med gode tilbakemeldinger. Han har i dag to border collier, og i tillegg til å holde brukskurs, har han også trent opp egne hunder til godkjenning innen kadaversøk.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker sporkurs

Vis flere tilsvarende kurs: