Spanskkurs - nybegynner nivå A1 - del 1



Sted: Aust-Agder, Arendal
Aust-Agder
Kursadresse: Myreneveien 30, 4847 Arendal (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 24 timer
Pris: 3.990

Vi tilbyr språkkurs i spansk på nybegynner nivå A1 - del 1 av 4. Målsettingen er at du raskt skal kunne klare deg i enkle hverdagssituasjoner i et spanskspråklig land. Vi starter med det grunnleggende, og etter bare noen timer vil du kunne si enkle fraser og setninger på spansk.

Dette lærer du:
• Å forstå og bruke dagligdagse ord, uttrykk og enkle fraser
• Å presentere deg selv og andre
• Å stille og svare på personlige spørsmål om bosted, venner og eiendeler
• Å delta i en samtale på en enkel måte når samtalepartneren snakker langsomt og tydelig

Gjennomføring:
På Folkeuniversitetet bruker vi handlingsorientert tilnærming som pedagogisk retning til språkundervisning. Det betyr at vi legger stor vekt på kommunikasjon, interaksjon og språkbruk i dagligdagse situasjoner. Øvelsene vi gjennomfører i undervisningen tar utgangspunkt i autentisk språk som brukes i reelle situasjoner.

Kurset fokuserer særlig på situasjoner du typisk kommer opp i når du er på reise i utlandet, men du lærer også å kommunisere i andre hverdagslige sammenhenger. Eksempler på øvelser er lytteaktiviteter, muntlig og skriftlig trening, presentasjoner og rollespill, par- og gruppearbeid.

Litt om lærerne:
Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og / eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Målgruppe for kurset:
Kurset er for deg som ikke kan noe spansk fra tidligere, og som ønsker en grundig innføring som etter hvert gjør deg i stand til å bruke språket i hverdagssituasjoner, som å bestille hotellrom, kjøpe varer, togbillett osv.

Nivå:
• Nybegynner nivå A1

Eksamen / sertifisering:
Du får kursbevis

Vis flere tilsvarende kurs: