Spanskkurs nivå A2 - i gruppe, privattimer eller eksamenshjelpKursarrangør: Språksenteret Gjøvik
Sted: Oppland, Gjøvik
Oppland
Kursadresse: Trondhjemsvegen 10, 2821 Gjøvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: Torsdager, kl 17:00 - 19:00
Varighet: 10 uker
Pris: 2.600

Vi tilbyr språkundervisning i spansk på en aktivt måte fra første dag. Lær deg å bruke språket og kommunisere på spansk både muntlig og skriftlig med en  aktiv læringsprosess. Språksenterets lærere er morsmålslærere med erfaring.

Målsetting:
Utveksle informasjon - Fortelle anekdoter - Beskrive tilstand, vaner og hendelser i fortiden - Gi uttrykk for ønsker, en mening og si seg enig, tvilende eller avvisende - Beskrive boliger, sykdoms-symptomer, egenskaper - Framlegge et problem, klage og svare på en klage - Gi, takke ja og takke nei til en invitasjon, tilby noe.

Kursavgiften inkluderer:
• Påmelding
• Nivå test (valgfritt)
• Undervisning med en morsmål lærer
• Kursbevis (ved spørsmål)
• Sikret kontinuitet

Spansk enkelttimer:
I enkelttimene fokuserer vi på at elever fra ungdomskolen og videregående forbedrer sitt nivå og når sine mål. Dette er også et tilbud for andre grupper som ønsker oppfriskning eller fordypning.

Konsept:
• Spansk lærer med erfaring i å undervise på ungdomskole- og videregående-nivå i Norge
• For elever som trenger hjelp med spanskleksene
• For elever som trenger å forbedre språket
• For alle som ønsker fordypning eller oppfriskning

Nivå test:
Studentene som allerede kan noe spansk, kan ta en test. Testen er valgfri, men vil hjelpe studenten i å velge rett nivå. Nivåtest er gratis og studentene kan ta det i påmeldingsperiode. Lengde: cirka 40 min.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker spanskkurs nivå A2. Enkelttimer eller gruppekurs for alle aldre.

Kursmateriell

I undervisningen bruker vi lærebøker som benyttes det norske skolesystemet, og tilleggsmaterial tilpasset nivå. Arbeidsbøkene er praktiske alt-i-ett bøker som dekker det europeiske rammeverket for språk. Læreverket legger opp til kommunikativ kursundervisning.

Eksamen / sertifisering

Studentene kan får kursbevis etter endt kurs, hvor det står antall timer og på hvilket nivå. Kursbevis fås ved minst 80% oppmøte.

Uttalelser

Språksenteret Gjøvik er et godt sted å lære seg nye språk. Selv lærer jeg spansk og trives veldig godt med å lære det akkurat her. Lokalene er funksjonelle med utstyr som behøves til undervisningen. Det er en god variasjon mellom teori, oppgaveløsning og lesing. I tillegg brukes spill og lek i læresituasjonen noe som også bidrar til god variasjon. Lærerinnen kan både spansk og norsk veldig bra og dette gir trygghet for god undervisning.
- Student Spansk, mann