Spanskkurs nivå A1-A2Kursarrangør: Språksenteret Gjøvik
Sted: Gjøvik Videregående Skole
          Oppland, Gjøvik
Kursadresse: Ludvig Skattums gate 23, 2819 Gjøvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: Torsdager kl 17:00 - 19:00
Varighet: 10 uker
Pris: 2.600
Neste kurs: 28.08.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr språkundervisning i spansk på en aktivt måte fra første dag. Lær deg å bruke språket og kommunisere på spansk både muntlig og skriftlig med en  aktiv læringsprosess. Språksenterets lærere er morsmålslærere med erfaring.

Målsetting:
Uttale - Hilse og presentere seg - Beskrive dagliglivet, en persons fysikk og karakter - Spørre om og gi informasjon - Handle i butikk eller varemagasin - Uttrykke smak og behag, enighet og uenighet, hyppighet og varighet, overraskelse, glede og sorg - Snakke og avtale med noen - Snakke om fortiden og om planer.

Kursavgiften inkluderer:
• Påmelding
• Nivå test (valgfritt)
• Undervisning med en morsmål lærer
• Kursbevis (ved spørsmål)
• Sikret kontinuitet

Spansk enkelttimer:
I enkelttimene fokuserer vi på at elever fra ungdomskolen og videregående forbedrer sitt nivå og når sine mål. Dette er også et tilbud for andre grupper som ønsker oppfriskning eller fordypning.

Konsept:
• Spansk lærer med erfaring i å undervise på ungdomskole- og videregående-nivå i Norge
• For elever som trenger hjelp med spanskleksene
• For elever som trenger å forbedre språket
• For alle som ønsker fordypning eller oppfriskning

Nivå test:
Studentene som allerede kan noe spansk, kan ta en test. Testen er valgfri, men vil hjelpe studenten i å velge rett nivå. Nivåtest er gratis og studentene kan ta det i påmeldingsperiode. Lengde: cirka 40 min.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker spanskkurs - nivå A1-A2 . Enkelttimer eller gruppekurs for alle aldre.

Kursmateriell

I undervisningen bruker vi lærebøker som benyttes det norske skolesystemet, og tilleggsmaterial tilpasset nivå. Arbeidsbøkene er praktiske alt-i-ett bøker som dekker det europeiske rammeverket for språk. Læreverket legger opp til kommunikativ kursundervisning.

Eksamen / sertifisering

Studentene kan får kursbevis etter endt kurs, hvor det står antall timer og på hvilket nivå. Kursbevis fås ved minst 80% oppmøte.

Uttalelser

Språksenteret Gjøvik er et godt sted å lære seg nye språk. Selv lærer jeg spansk og trives veldig godt med å lære det akkurat her. Lokalene er funksjonelle med utstyr som behøves til undervisningen. Det er en god variasjon mellom teori, oppgaveløsning og lesing. I tillegg brukes spill og lek i læresituasjonen noe som også bidrar til god variasjon. Lærerinnen kan både spansk og norsk veldig bra og dette gir trygghet for god undervisning.
- Student Spansk, mann