Spanskkurs i Ibiza



Kursarrangør: Eduplanet
Sted: Ibiza på Instituto de Idiomas
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Oppstart hver mandag hele året
Varighet: 20 - 35 leksjoner pr uke à 45 minutter

Vi tilbyr spanskkurs i Ibiza på Instituto de Idiomas, for deg som ønsker å lære eller friske opp dine spanskkunnskaper. Skolen ligger i et nyoppusset bygg som føles moderne og tilbyr studenter fasiliteter av høy kvalitet.

Innhold:
Skolen ligger perfekt plassert i sentrum, med 5 minutters gangavstand fra den vakre havnen og den historiske delen av byen. Den nærmeste stranden er kun 15 minutters gange unna. Rundt skolen er det mange spanske restauranter, barer, kafeer og butikker! Skolen har 11 klasserom, klimaanlegg i alle rom, selvstudierom, bibliotek, datamaskiner og gratis WiFi i hele skolebygningen. Instituto de Idiomas Ibiza tilbyr et bredt spekter av forskjellige spanskkurs.

Kursene starter fortløpende gjennom hele året og er tilgjengelige på forskjellige nivåer, fra nybegynnere til avanserte. Den første dagen får du en omvisning i området, og du gjør også en språktest som danner grunnlaget for hvilken gruppe du blir plassert i. Kursene holdes i små grupper med maks 8 deltagere (maks 10 i høysesongen). Målet med kursene er at du skal lære så mye spansk som mulig, slik at du kan snakke språket med selvtillit i hverdagslige situasjoner.

Du lærer spansk på en morsom og stimulerende måte gjennom lytte-, lese-, skrive- og taleøvelser. Du vil også lære om kulturelle aspekter og timene er utformet til å være så praktiske som mulig. Kulturleksjonene, som er frivillige, tilbys hver dag fra kl 13:30 - 15:00, og det er en fin måte å øve på det du har lært. Du vil også lære mer om film, historie, kunst og dans. Denne metoden hjelper deg raskt å lære og forbedre spansken din på en morsom måte.

Litt om Ibiza:
Alle kan dra til Ibiza fordi det er en utrolig allsidig øy! Det er fantastiske strender, sjarmerende landsbyer og avslappende miljøer for de stressede, så vel som mange aktiviteter for de aktive. De som liker kultur har flere historiske steder å besøke. Ibiza har også et pulserende natteliv med musikk, barer, klubber, underholdning og populære fasiliteter. Hver sommer tiltrekker øya noen av verdens største DJ-er!

Ibiza har en mild vinter og varm sommer med mange solfylte dager og en temperatur på omtrent 24 grader året rundt. Badesesongen strekker seg fra mai til oktober. Det går regelmessige flyreiser til Ibiza, men ofte med flybytte fra Norge. Noen charterselskaper tilbyr direktefly som du kan bestille med eller uten overnatting.

Fra Ibiza flyplass kan vi, med hjelp av skolen, bestille transport mot ekstra kostnad til overnattingsstedet ditt hvis du ønsker det. Du vil da bli møtt i ankomsthallen på flyplassen. Selvfølgelig kan du velge å ta buss eller taxi på egen hånd fra flyplassen, som vanligvis er billigere.

Fakta:
• Språknivå: Alle
• Minimumsalder: 18 år
• Leksjoner / uke: 20, 25, 30, 35
• Gruppestørrelse: Max 10
• Lengde på leksjoner: 45 minutter
• Startperioder: Hver uke
• Kurslitteratur: Koster ekstra
• Innkvartering: Delt leilighet, residens, vertsfamilie
• Antall klasserom: 9
• Avstand til by: 5 minutter

Skoleinfo:
• Lånekassestøtte
• Aktivitetsprogram
• Snacksautomat
• Air Condition
• Internett Wifi
• Rullestoltilpasset

Fritid:
Ibiza er kanskje den mest paradislignende øya i Middelhavet med sitt unike landskap, klima og sin kulturarv. Skolen oppfordrer elevene til å utforske hva øya har å tilby. Skolen vet at språkkunnskapene blir betydelig bedre når studentene deltar i aktiviteter og sosiale arrangementer. Derfor har de en stor base med aktiviteter som du kan delta i etter leksjonene. Du kan velge mellom et bredt spekter av aktiviteter og du kan enkelt melde deg på det du vil. Noen av utfluktene er guidete, mens andre er ikke det. Noen av dem er gratis, mens andre medfører en kostnad. Du kan også få tips om aktiviteter du kan gjøre på egen hånd.

Hvis du ønsker det, har skolen også et kursprogram der du kan kombinere spanskkurs med et kurs i salsa, yoga eller vannsport! Vi i EduPlanet kan hjelpe deg med å bestille ønsket aktivitet. Skolens aktivitetsprogram gir deg muligheten til raskt å tilpasse deg øyas livsstil og oppleve den fullt ut. Ibiza er kjent for nattelivet, men flere og flere oppdager at det bare er en liten del av det øya faktisk har å by på. Enten du vil slappe av eller er interessert i kultur, historie, uteliv, natur, sport eller shopping, finnes det muligheter for å gjøre ting.

Tips! En spennende aktivitet som skolen vanligvis tilbyr er en jeepsafari med paellamiddag!

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker spanskkurs i Ibiza på Instituto de Idiomas

Aldersgrense:
• Nedre aldersgrense 18 år

Vis flere tilsvarende kurs: