Spansk språkreise for voksne - Denia



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Denia
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 eller 4 uker
Pris: fra 8.300

Vi tilbyr spansk språkreise til Denia for voksne. Denia er en trivelig liten kystby som ligger mellom Alicante og Valencia, og litt utenfor turistradaren. Denia ligger på kyststrekningen som kalles Costa Blanca, den befinner seg ved foten av en nasjonalpark, med en av de viktigste havnene i området.

Innhold:
Her finnes innbydende strender, en koselig og historisk gamleby med egen borg, og et fantastisk fiskemarked. En av svært få spanske restauranter med 3 stjerner i Michelin-guiden ligger i Denia, og det har gjort byen til et naturlig gastronomisk stoppested. Et spanskkurs i Denia betyr nærhet til nesten 20 kilometer kystlinje, med flotte bademuligheter for store og små, og små bukter med klipper som er høyt verdsatt blant annet av fiskere og dykkere.

Det er samtidig bare en kort båttur over til Balearene, øygruppen der vi finner for eksempel Mallorca og Ibiza. Skolen ligger midt i sentrum av byen, og tilbyr flere spennende utflukter på fritiden.

Kursopplegg:
• Normalkurs med 20 undervisningstimer pr uke
• Intensivkurs med 30 undervisningstimer pr uke
• Kombinasjonskurs med 20 + 5 individuelle undervisningstimer pr uke
• Skolen arrangerer i tillegg ulike sosiale og kulturelle fritidsaktiviteter, som byvandring, middager, museumsbesøk, dansetimer osv.

Innkvartering:
• Hos vertsfamilie med enerom og frokost eller halvpensjon, eller delt leilighet, alternativt egen leilighet, ved stranden eller i sentrum.

Priser og varighet:
• 2 uker intensivkurs 22 timer per uke (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 8.300,-
• 4 uker standardkurs kombinert med individuell undervisning, 22 timer per uke (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 14.400,-

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker spansk språkreise til Denia