Spansk språkreise for voksne - Granada



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Granada
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2, 4 eller 6 uker
Pris: fra 7.375

Vi tilbyr spansk språkreise til Granada for voksne. Med relativt kort vei til både Middelhavets kystlinje og snødekte fjell i nasjonalparken Sierra Nevada, er Granada en eventyrlig by. Dette er den siste byen som ble gjenerobret av katolikkene.

Innhold:
Her ligger selveste Alhambra, det mauriske palasset som er det fremste symbolet på arabisk herredømme, kunst og arkitektur. Dette er Spanias mest besøkte attraksjon. Granadas gamle bydel, Albaicin-kvarteret, er på UNESCOs verdensarvliste. Her råder en umiskjennelig blanding av vestlig og arabisk påvirkning, både når det gjelder gastronomi, håndverk og byplanlegging.

Kulturen, klimaet og historien gir Granada et helt spesielt preg. Når du går og rusler i butikkene i byens arabiske gate, virker det som om du er i et arabisk land og ikke i Spania. Fra Granada er heller ikke veien lang til Sierra Nevadas sydøstlige side, det såkalte Alpujarra. Fjellryggen er kjent for varme kilder, vakker natur og bortgjemte og bohem-aktige landsbyer med produksjon av utsøkte skinkeprodukter.

Skolen arrangerer turer til både Sierra Nevada og Solkysten til kostpris.

Kursopplegg:
• Normalkurs med 20 + 5 undervisningstimer pr uke
• Intensivkurs med 30 + 5 undervisningstimer pr uke
• Vi tilbyr også en rekke andre kurs, som D.E.L.E-eksamenskurs, julekurs og et 3-ukers spesialkurs i spansk + arabisk kultur. Kontakt oss for mer informasjon.

Innkvartering:
• Vertsfamilie med halv -eller helpensjon, eller delt studentleilighet. Enkelt eller dobbeltrom. Også mulighet for å bo på studenthjem der nesten alle rommene har eget bad. Velg mellom selvhushold eller pensjon.

Priser og varighet:
• 2 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon kr 7.375,-
• 4 uker SIELE eksamenskurs + innkvartering, eget rom i studentbolig med halvpensjon kr 17.825,-
• 6 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon kr 20.790,-

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker spansk språkreise til Granada