Spansk, privatistkurs - Spania



Kursarrangør: Sørspansk Språkskole
Sted: Jerez de la Frontera
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 11 uker
Pris: 3.495 euro

SørSpansk SpråkSkole tilbyr kurs rettet mot privatisteksamen i Norge. Kurset går over 11 uker og er intensivt av natur. Undervisningen består av 6 klassetimer daglig mandag til fredag, pluss 2 timer per uken med spesielt pensumrelatert stoff som for eksempel kultur og geografi.

Språkopplæring som bygger på tilvalgsspråk i grunnskolen, kalles B-språk. Språkopplæring som påbegynnes i videregående skole, kalles C-språk. Timekravet i videregående skole for allmenne, økonomiske og administrative fag er for B-språk 300 timer, og for C-språk 450 timer. Andre studieretninger har betydelig færre timer.

Tar du kurset hos oss vil vi totalt gi deg 352 timer med undervisning. Undervisningen foregår i minigrupper på 2 - 8 personer hvor du får lærerens fulle oppmerksomhet. Viktig er det også at du i 11 uker bor i Spania og således gis en ypperlig anledning til å praktisere språket. Den samme muligheten har du ikke i Norge.

Hvilken eksamen studenten ønsker å melde seg opp til er valgfritt. Er du nybegynner ved kursstart vil det være naturlig om du melder deg opp til eksamen 1, 2 eller 3. Hvilke kunnskaper du sitter inne med etter undervisningen hos oss varierer og avhenger selvsagt av egen innsats. Alle skal kunne lære tilstrekkelig til å greie eksamen i 1, med litt innsats også 2. Har du forkunnskaper å bygge på vil høyere eksamensnivå være innen rekkevidde. De aller fleste tidligere studenter har oppnådd svært gode resultater på eksamenen.


Kursmateriell:
Av studiemateriell bruker vi boka Mundos 1 eller 2 som også brukes ved de fleste norske skoler. I tillegg bruker vi Prisma som er en monologisk lærebok, samt skolens eget kompendium. Du må også lese enkel skjønnlitteratur i form av ei bok, som innenfor visse rammer er valgfri.