Spansk nivå 3, videregående skoleKursarrangør: Belu Smith-Meyer
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Pris: 350
Neste kurs: 01.12.2019 | Vis alle kursdatoer

Enkelttimer (400 kr/t). Pakkepris på 10 timer (350/t). En time består av 50 min. undervisning og 10 min. pause. Det anbefales at hver økt inneholder 2 timer. Spansk nivå III bygger på nivå 2. Spansk 3 gir et helt tilleggspoeng og høyeste kompetansenivå innen fremmedspråk på videregående skoles ni

Kunnskapsløftet krever at elever som går ut av et studieforberedende studieprogram enten skal ha fullført nivå I i to fremmedspråk eller nivå II i ett fremmedspråk. Har du i ungdomskolen hatt undervisning i 2. fremmedspråk i 8., 9. og 10. klasse kan du velge og fortsette til nivå II i samme språk og fullføre dette våren i VG2. Alternativet er at du starter med et nytt 2. fremmedspråk og fullfører nivå I våren i VG2.

Har du i ungdomskolen hatt fordypning i norsk eller engelsk må du ha 2. fremmedspråk i 3 år på videregående skole. Dette innebærer at du har undervisning i nivå I i VG1 og VG2 og at du erstatter et av dine valgfrie programfag i VG3 med 2. fremmedspråk nivå II.

Spansk 3 er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, programområde for samfunnsfag, språk og økonomi. Faget gir 1 språkpoeng.

Målgruppe for kurset

videregående skole

Kursmateriell

Ulike lærerbøker, eget kursmateriell

Vis flere tilsvarende kurs: