Spansk 1. Ungdomsskole, videregående fellesfag. En til en



Kursarrangør: Belu Smith-Meyer
Sted: Oslo
Oslo
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Avtales
Varighet: 10 timer

Enkelttime: 550 kr/t. Pakkepris på 10 timer (500 kr/t). Pakkepris på 15 timer (450 kr./t). For å mestre skriftlig og muntlig spansk er det viktig å utvikle et ordforråd ved siden av å jobbe med spansk grammatikk.

Kunnskapsløftet krever at elever som går ut av et studieforberedende studieprogram enten skal ha fullført nivå I i to fremmedspråk eller nivå II i ett fremmedspråk. Har du i ungdomskolen hatt undervisning i 2. fremmedspråk i 8., 9. og 10. klasse kan du velge og fortsette til nivå II i samme språk og fullføre dette våren i VG2. Alternativet er at du starter med et nytt 2. fremmedspråk og fullfører nivå I våren i VG2.

Har du i ungdomskolen hatt fordypning i norsk eller engelsk må du ha 2. fremmedspråk i 3 år på videregående skole. Dette innebærer at du har undervisning i nivå I i VG1 og VG2 og at du erstatter et av dine valgfrie programfag i VG3 med 2. fremmedspråk nivå II.

Spansk enkelttimer:
I enkelttimene fokuserer vi på at elever fra ungdomskolen og videregående forbedrer sitt nivå og når sine mål.
Lang erfaring som spansklærer. Jeg kan hjelpe deg med akkurat det du trenger for å lykkes i faget.

Vil du studere, uten å måtte reise frem og tilbake? Kanskje du har jobb eller andre forpliktelser som gjør at du bare kan studere til bestemte tider? Da er privatundervisning noe for deg
Transportavgift 90 kr/ besøk på Nesodden
Transportavgift 140 kr/ besøk : Frogn, Ski, Ås.
Andre steder: Avtales

Målgruppe for kurset

Faget er for deg som skal forbedre eller fullføre spansk 1 fra videregående, eller har hatt nivå 2 i et annet fremmedspråk, og vil bytte språk. Har du hatt spansk på ungdomsskolen og vil fortsette med dette språket, må du velge spansk 2 fellesfag.

Kursmateriell

Ulike lærerbøker, eget kursmateriell