Tur og leir i Spania

I kategorien tur og leir finner du kurs, opplæring eller arrangementer med utgangspunkt i den norske naturen. Nordmenn er glad i å gå på tur og bevege seg rundt i naturen på forskjellige slags måter. Her finnes tilbud som for eksempel; canyoning, bretur, fjellsportkurs, røykbadstu, villmarskcamp, villmarksleir, leirskole, grotteturer, issikkerhetskurs osv. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til finne det du er på jakt etter.

Ferie og actionpregede aktiviteter - Gran Canaria

Gran Canaria er en favoritt for oss nordmenn i vintertiden, men øya har så mye mere å by på en sol og bad. Denne uken vil vi kombinere ferie med noen skikkelig kule aktiviteter som garantert øker adrenalinnivået. Så bli Anne Iljen å forkort vinteren med en forsmak på sommeren og actionpraget aktivit

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 8 dager 19.900 kr

Vandring i sjel og tanker - Pilegrimsled i godt selskap

Opplev gleden av å dele friluftsliv og vakre naturopplevelser samt bruk av kroppen under vandring sammen med likesinnede. Pilegrimsledet til Santiago gir deg god mestringsfølelse med lange vandreetapper flere dager på rad.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 9 dager 25.900 kr

Vandring i vakker spansk natur og gastronomiske opplevelser

La deg rive med blant vakker natur, spansk gastronomi og temperamentsfull flamencodans. Bli med Andalucia spesialisten, Gunvor på tur i hennes hjemlige trakter og bli kjent med det ukjente Spania, pittoreske landsbyer, lokale mattradisjoner og bli forelsket i eventyrlige Sevilla.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 18.05.2024 8 dager18.05.2024 22.900 kr

En uke med vandring og mediyoga - Spania

Vi tilbyr yogakurs i Villa Dorothea. Villa Dorothea er en deilig stor villa litt oppe fjellene nær Altea nord for Alicante. På dette kurset praktiserer vi Klassisk Yoga, i tradisjonen etter Swami Satyananda Saraswati, grunnleggeren av Bihar School of Yoga.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 27.04.2024 8 dager27.04.2024 Fra 19,990 kr

Retreat i Spania for deg med migrene eller annen hodepine

Vi tilbyr Retreat i Spania for deg med migrene eller annen hodepine. Bli med til vakre Villa Dorothea. Unn deg selv et avbrekk i hverdagen og bli med til vakre Villa Dorothea med lege Tine Poole og Mindfulness- og MediYoga-instruktør Bente Kristensen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 25.05.2024 8 dager25.05.2024 Fra 19,990 kr