Søvnhypnose - gratis videoKursarrangør: SolstadAkademiet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: Gratis

Strever du med å sovne om kvelden? Våkner du om natten og blir liggende våken? Er søvnkvaliteten din dårlig? Våkner du om morgenen uten å føle deg uthvilt og haler deg gjennom dagen? Hypnose kan hjelpe deg til bedre nattesøvn og et rikere liv, gratis.

Meld deg på i skjemaet nedenfor og motta gratis søvnhypnose og mine aller beste tips for bedre søvn. Gi deg selv bedre livskvalitet i dag. Les noen av mine beste søvntips nedenfor.

Nøkkel 1 - kosthold:
Hva og hvordan du spiser har mye å si for hvordan du sover. Om natten, mens du sover skal kroppen din jobbe med cellefornyelse. For at den skal få gjøre den jobben, er det viktig at den ikke distraheres av å jobbe med fordøyelse. Sørg derfor for at du ikke spiser noe eller drikker koffein eller alkohol de siste to timene før du legger deg. Det kan være uvant til å begynne med, men jeg lover, det gjør underverker med både søvn og helse.

Nøkkel 2 - bevegelse og luft:
Kroppen din sover best når du har vært i fysisk aktivitet. Det betyr ikke nødvendigvis trening. Det beste for kroppen din, er å være i moderat aktivitet som ikke er hardere enn at du kan puste med munnen lukket. Denne aktiviteten bør også helst foregå utendørs, da frisk luft er både sundt og gir god nattesøvn. En halvtimes spasertur i moderat tempo hver ettermiddag/kveld vil derfor være til stor hjelp for din søvn.

Nøkkel 3 - orden:
Bekymring og grubling er søvnstjeler nr 1. Minn deg selv på at 95% av alle bekymringer er ubegrunnede. Det er derfor smart å heller forvente at alt går bra og heller være løsningsorientert når noe faktisk skjer. Legg bort alle telefonsamtaler, mailer, nyheter og sosiale medier senset kl 19.00, slik at verden utenfor ikke blir med deg inn på soverommet. Lag en realistisk plan for hver dag som gjør at du ikke har noe ugjort når du legger deg.

Søvnrutine:
En stabil søvnrutine er viktig for at kroppen din skal oppleve forutsigbarhet og være forberedt på når den skal sove og når den skal våkne. Det optimale for en voksen kropp er å sove mellom 22.00 og 06.00. Det er da cellefornyelsen foregår. Du trenger å sove eller i det minste hvile disse timene hver eneste dag for at din cellefornyelse skal fungere optimalt. Det vil gi deg god søvn og god helse. Sørg for å ha et innbydende, ryddig og luftet soverom som innbyr til en god natt. All skjermbruk på soverommet er forbudt, lyset som kommer fra skjermer er av en slik art at det forteller hjernen din at det er på tide å stå opp. Skjermer har derfor ingenting på soverommet å gjøre.


Målgruppe for kurset:
For alle som strever med å sove eller våkner om natten og ligger våken