Solstrandprogrammet



Sted: Solstrand Hotel & Bad
          Hordaland, Bergen
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 5 samlinger
Pris: 350.000

Vi tilbyr Solstrandprogrammet. Solstrandprogrammet er vårt mest omfattende og krevende lederutviklingsprogram. En unik møteplass for erfarne ledere som vil utvikle sitt lederskap. Programmet er for ledere på høyt nivå.

Solstrandprogrammet er utfordrende, energigivende og gir deg som leder ny kunnskap, nye impulser og styrker din gjennomføringsevne. Programmet bidrar til utvikling av norsk næringsliv og offentlig sektor gjennom å gi deltakerne utvidet organisasjonsforståelse og økt innsikt i ledelsesprosesser.

Nordiske ledere har kommet til Solstrandprogrammet for å lære av og med hverandre siden 1953. Betydelig utbytte av programmet kommer gjennom møte med andre deltakere. Deltakerne har bred ledererfaring og representerer mangfold i bransje, bakgrunn og erfaring.

Mål og resultat:
Det overordnede mål med programmet er å øke verdien av den enkeltes lederskap i virksomheten. Deltakere opplever økt effektivitet og kraft i lederrollen, samt økt kapasitet til å håndtere krevende beslutningsprosess.er og komplekse situasjoner.

Programmet gir økt innsikt i egen og andres påvirkning, makt og autoritet. Du får styrket din relasjonelle kompetanse og oppnår større trygghet i lederrollen.

Solstrandprogrammet har fokus på den enkeltes ledelsesutfordringer og virksomhetens spesifikke kultur, mandat og resultatkrav. Utviklingsprosessen tilpasses virksomhetens behov og rammebetingelser. Vi sørger for en prosess som er relevant for deg i ditt lederskap. Deltakerens mål for utvikling og vekst i virksomheten utgjør et sentralt plattform i programperioden.

Vi presenterer aktuell forskningsbasert kunnskap om ledelse, organisering og samfunn. Programmet styrker deltakernes endringsorientering og evne til å håndtere strategiske spørsmål.

Evalueringsstudier viser at deltakere på Solstrandprogrammet får økt fokus på omgivelsene, en sterkere handlingsorientering og styrker sin beslutningsevne. Solstrandprogrammet er derfor et unikt og utbytterikt tilbud til den som ønsker faglig og personlig påfyll.

Målgruppe for kurset:
Programmet er for ledere på høyt nivå. Deltakerne har bred leder­erfaring og representerer mangfold i bransje, bakgrunn og erfaring.