Elektrokurs i Oslo

NEK 405-1 Elektrotermografi level 1

Vi tilbyr kurs om NEK 405-1 Elektrotermografi level 1. Dette kurset er bygd opp slik at du skal kunne ta eksamen og bli sertifisert Elektrotermografør i henhold til NEK 405-1 (Level 1). Du vil få inngående kunnskaper om praktisk termografering, terminologi, begrep og bruk av selve kameraet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Haugenstua Oslo, Haugenstua 23.04.2024 3 dager23.04.2024 8.450 kr

NEK 405-2 El-kontroll Bolig

Vi holder eksamensforberedende dagskurs for deg som ønsker å ta el-kontroll bolig i henhold til NEK 405-2. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektriske feil og bruken av elektrisk utstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Haugenstua Oslo, Haugenstua 1 dag 3.900 kr

NEK 405-3 El-kontroll Næring

Vi holder eksamensforberedende kurs for deg som ønsker å ta el-kontroll næring i henhold til NEK 405-3. Alle nærings- og industribygg som kontrolleres i henhold til NEK 405-3 kan oppnå rabatt i forsikringspremien dersom man foretar jevnlig kontroll.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Haugenstua Oslo, Haugenstua 2 dager 7.400 kr

NEK 405-3 Tillegg B, El-kontroll landbruk

Vi holder eksamensforberedende dagskurs i 405-3 Tillegg B Landbruk. Elma Instruments med Frode Andersen (AEK) er godkjent av Landbrukets brannvernkomité (www.lbk.no) for å holde dagskurs i NEK 405-3 Tillegg B Landbruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Haugenstua Oslo, Haugenstua 1 dag 4.500 kr

FSE L med førstehjelp

Vi tilbyr kurs i FSE L med førstehjelp. Gode holdninger til el-sikkerhet er viktig for alle som jobber med eller i nærheten av strøm. Kurset fokuserer på hvordan FSE forskriften er en hjelp for elektropersonell til å jobbe trygt og ta de riktige avgjørelsene i en hektisk hverdag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 4 timer 1.420 kr

Installasjoner i medisinske områder

Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag 2.700 kr

Jordings-og utjevningskurs

Vi tilbyr jordings-og utjevningskurs. Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 4 timer 1.450 kr

NEK 400:2018 - oppdateringen

Vi tilbyr oppdateringen i NEK 400:2018. Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 4 1/2 timer 1.450 kr

Instruert personell med førstehjelp

Vi tilbyr kurs i instruert personell med førstehjelp. Kurset er tilpasset kravene i forskriften og inneholder også opplæring i førstehjelp og spesialopplæring i førstehjelp ved ulykker forårsaket av elektrisk strøm.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 27.06.2024 (+2) 6 timer27.06.2024 (+2) 2.600 kr

FSE Førstehjelp og strømskader (lavspenning)

Vi tilbyr kurs i FSE førstehjelp og strømskader (lavspenning). Deltagerne skal også lære førstehjelp med spesialopplæring på strømulykker, og kunne praktisere HLR. Kurset holdes på norsk av helsepersonell med gode pedagogiske evner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 4 timer 1.598 kr

FSE kurs for elektropersonell med førstehjelp

Vi tilbyr FSE for instruert personell med førstehjelp med praktiske øvelser. Kravene til opplæring er omtalt i forskriften §7: ”At personell skal gis nødvendig opplæring, øvelse og instruksjoner innebærer at dette må gjentas hver 12.måned eller oftere dersom forholdene gjør det nødvendig”.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grorud Oslo, Grorud 5 1/2 time 3000 kr

FSE Instruert personell

Vi tilbyr FSE-kurs instruert personell med eller uten førstehjelp. Dersom man har ansatt FSE instruert personell sier Sikkerhetsforskriften at de skal gis årlig opplæring autorisert av myndighetene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 2490 kr

AUS Lavspenning

Dykk ned i AUS Lavspenning: Mestre sikkerhet og effektivitet med vårt kurs. Lær fra eksperter, praktiser med realistiske scenarioer, og bli en tryggere elektriker. Sikkerhet møter kompetanse her!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6500 kr

FSE Førstehjelpsøvelser

Vi tilbyr kurs i FSE førstehjelpsøvelser. Målsettingen er å sette deltakere i stand til sikkert arbeid på el-anlegg. Kurset oppfyller forskriften om sikkerhet ved arbeid i og vedlikehold av elektriske anlegg (FSE) $7 Førstehjelpsberedskap: Livreddende førstehjelp inkl. elektriske skader.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer fra 2.287 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>