Søknadsjubel signaturprogram - hvordan leve av kunsten



Kursarrangør: Kunstgjødsel kulturbyrå
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Programmet bygges opp med 6 moduler, samt bonusmodul ut april 2022. Tilgang med en gang og et helt år fra bestillingstidspunkt (eller ut april 2023 om programmet bestilles før utgangen av april).
Varighet: 1 år
Pris: 3.290

Vi tilbyr søknadsjubel signaturprogram som gir deg inspirasjon og en helhetlig forståelse for hvordan du kan leve av kunsten. Programmet tar utgangspunkt i boka «Søknadsjubel - Hvordan leve av kunsten» og dykker dypere...+ bygger på 20 år med kunstgjødsling.

Innhold:
• I programmet får du videoer, lydfiler, arbeidshefter og direktesendinger
• I tillegg en rekke bonuser
• Tilgang et helt år

Program:
Modul 1 - Søknadsjubel:
Inspirerende historier fra andre som har gått veien før deg.

Modul 2 - Inntekter:
Det finnes seks ulike inntektskilder (salg, anbud, sponsing, folkefinansiering, vederlag og tilskudd). For deg gjelder det å kjenne til disse og legge opp til din helt egen inntekstsmix. Du får overblikk og øvelsene her.

Modul 3 - Søknadsplanlegging:
Før du starter med å skrive søknaden er det å legge en strategisk plan og lage din helt egen søknadskalender for ditt videre søknadsliv vesentlig. Her får du øvelser, tips og råd for å legge dine beste planer.

Modul 4 - De gode søknadene som gir Søknadsjubel:
De gode søknadene har gjerne noen spesifikke kjennetegn. Her får både maler og overblikk over hva du bør gjøre for å få søknaden din til å treffe og stå ut i mengden.

Modul 5 - Planlegging med tall:
Tallene i søknadssammenheng er gjerne like viktige som selve teksten. Her får du enkle budsjettmaler og økt forståelse for søknadsbudsjett.

Modul 6 - Søkernettverk:
Med et godt nettverk av samarbeidspartnere kan du søke flere steder enn det du kan gjøre alene. I denne modulen får du øvelser for å finne frem til og jobbe godt med nettverksbygging som har stor verdi for begge parter.

Modul bonus:
Her samles bla. Innhold med tematikk om vedlegg til søknader, hvordan takle avslag, muligheter i forskningssamarbeid med mye mer…

Målgruppe for kurset:
Programmet er for deg som:
• Ønsker å oppnå søknadsjubel og trenger mer hjelp på veien
• Vil legge et skikkelig grunnlag og gå grundig til verks for å finne dine unike inntekts- og tilskuddsmuligheter
• Få på plass en god plan som du kan bruke i ditt videre søkerliv
• Forplikte deg (ovenfor deg selv) og bruke tid og innsats på å implementere kunnskapen og metodene i programmet i ditt videre kunstneriske virke.