Søknadsjubel 1-1 hjelp med konkret søknad - Zoom



Kursarrangør: Kunstgjødsel kulturbyrå
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Jeg jobber med deg over nett og tilbyr 1-1 kurs med veiledninger over Zoom. Jeg kan bli din sparringspartner på den søknaden du jobber med akkurat NÅ. La meg hjelpe deg til å skape en søknad som svinger, treffer og overbeviser!

En 1-1 søknadssparring hos meg innebærer:
• Opptil 60 minutter forberedelse på din innsendte søknadstekst / søknadsutdrag
• Opptil 45 minutter direkte møte med meg for veiledning på din søknad
• Opptak av vårt møte
• Oppsummerende dokument fra vårt møte med konkrete tips til forbedringer, søknadskalender og huskeliste til bruk for ditt videre søknadsarbeid.

Litt om 1-1 søknadshjelp:
Jeg har funnet mange millioner til egne og andres prosjekter i over 20 år. Det har gitt masse Søknadsjubel - jeg vil at du skal oppleve det samme! Det er mange spørsmål du kan stille deg når du sitter der å skriver på en søknad. Det er også mange spørsmål du kan ha når du skal sette opp budsjett og finansieringsplan som passer søknaden din, som skal være realistisk og godt. Og det er mange spørsmål du kan ha når du skal i gang med å rapportere på et tilskudd du har fått. Booker du tid med meg kan vi kan gå direkte inn der du trenger det aller mest - akkurat nå!

Hvordan 1-1 søknadshjelp fungerer:
Etter du har bestilt søknadssparring her får du en mail fra meg med mine aktuelle ledige tider og booker tidspunkt for 1-1 veiledning som passer oss begge. Du vil motta fra meg en bekreftelse på vårt møte med nærmere beskrivelse av opplegg for møte og du mottar en lenke til Zoom som er den plattformen jeg bruker for å holde slike møter. (Om du ikke er kjent med Zoom så får du enkel instruks).

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker 1-1 hjelp med konkret søknad

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg hater å skrive søknader, men med Lindas profesjonelle hjelp og ikke minst brede kompetanse innen kunst, design og kultur ble det min tur. Linda er absolutt å anbefale fordi hun gjør deg trygg! Hun vet godt hva det lille ekstra er som skal til for å få støtte.
- Mariette Røed Torjussen, klesdesigner