Søk i byggKursarrangør: Oslo Hundeskole
Sted: Hele landet, Ta kontakt for mere info
          
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning

Søk i bygg er for alle hunder, store og små, valp til voksen. Hunden blir mer miljøsterk, lærer seg å bruke sansene sine og stole på seg selv. Samarbeidet mellom hund og fører blir forsterket, og fører får mer forståelse for hundens sanser. Dette er en morsom aktivitet for både hund og fører.

Vi har hatt tilbud om søk i bygg på noen av våre kurs og har sett at dette gir både hund og fører en god opplevelse. Vi tilbyr en helg på Disenå med mye morsom hundetrening.

Søk i bygg er en morsom aktivitet for både hund og fører.

Hunden blir mer miljøsterk, lærer seg å bruke sansene sine og stole på seg selv. Samarbeidet mellom hund og fører blir forsterket, og fører får mer forståelse for hundens sanser.

Hunden skal finne en person som har gjemt seg. Dette kan være i et stort lager og andre forskjellige landskap innendørs. Alle kursdeltagerne får prøvet seg som figurant (den som gjemmer seg) Det å være figurant vil også gi mer kunnskap om hvordan hver enkelt hund jobber og hva de trenger som belønning, lek og motivasjon.

Målgruppe for kurset

Hunden blir mer miljøsterk, lærer seg å bruke sansene sine og stole på seg selv. Samarbeidet mellom hund og fører blir forsterket og fører får mer forståelse for hundens sanser.

Vis flere tilsvarende kurs: