Smykkekurs for viderekommende, helgekursKursarrangør: KGD - kaja gjedebo design
Sted: Hele landet, Bøler
          
Kursadresse: Nøklesvingen 6, 0689 oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Fredag 17:30-21 Lørdag 10-17 Søndag 10-15
Varighet: 3 dager
Pris: 4300

Smykkekurs og gullsmedteknikker. Helgekurs fra fredag til søndag hvor du lærer å lage verktøyet og bruke en stanse for å lage hule og uthulede smykker. Du vil jobbe med å utvikle dine kreative ideer til et ferdig anheng eller ring.

Innhold:
For litt viderekommende, men ikke nødvendigvis. På dette helgekurset vil vi fokusere på en morsom teknikk hvor du lærer hvordan du kan lage hule eller uthulede smykker i alle former ved hjelp av en sparkestanse. Du kan selv designe formen og lager verktøyet som gjør at du kan "masseprodusere" smykker. Du vil også lære om de ulike maskinene og håndverktøyene vi bruker, samt enkle teknikker som saging, filing og lodding hvis det trengs. Vi starter hver dag med en god kopp kaffe og litt kreativ jobbing.

Kursholder:
Kaja Gjedebo er utdannet innenfor møbelsnekring, møbeldesign og smykkedesign, ved Edinburgh College of Art og har drevet eget smykkedesignfirma siden 2002. Hun designer for det tyske smykkemerket Bastian-Inverun og holder også kurs på Raulandsakademiet og Munch vgs.

Vi er i mitt atelier i Kunstnerboligene på Bøler som ligger ved Østmarka utenfor Oslo. Lett tilgjengelig enten med t-bane eller bil, men huset er fullt av trapper. Ta kontakt om du lurer på noe på post(at)kgd.no

Målgruppe:
Helgekurset er for deg som vil lære å lage egne smykker i sølv, utvikle dine kreative ideer og være i et verksted med tilgang på alt du trenger.

Forkunnskaper:
Du trenger ikke utstyr eller erfaring, men å ha vært borti gullsmedsaging er en fordel

Kursmateriell:
Kaffe, te, verktøy og materialer er inkludert i prisen