Smykkekurs - Sølvleire med steinsetting (videregående kurs)Kursarrangør: Marion Holmø
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Dagtid 6,5 timer
Varighet: 1 dag
Pris: 2.700

På dette videregående kurset i sølvleire vil du få jobbe med sølvleire på et mer avansert nivå. Du vil også lære å sette steiner i sølvleire. Kurset passer for de som har gått et nybegynnerkurs i sølvleire.

I løpet av kursdagen vil du lære mer avanserte teknikker for bruk av sølvleire og teknikker for å sette naturlige steiner og cubic zirconia i sølvleire. Dette kurset vil gi deg mer kunnskap slik at du kan skape mer varierte smykker av sølvleire.


Teknikker som vi går igjennom på dette kurset er:
- Forskjellige steinsettinger med cubic zirconias
- Sette en naturlig “cabochon” stein eller lage et smykke med glassetting
- Avanserte former for sølvleire
- Lag på lag med sølvleire
- Teknikker for overflatebehandling

Vi vil også utforske de mange mulighetene man har ved å kombinere steiner og sølvleire på forskjellige måter. Steiner er en utmerket måte å gjøre smykkene dine mer interessante ved å tilføre farge. Det gir også smykkene du lager en større verdi.

Dette må du ta med på kurset:
Bare ta med deg selv og dine ideer. Alt du trenger til dette kurset er inkludert i kursavgiften.

Etter kurset skal du kunne:
Ta med deg dine selvlagede sølvsmykker hjem. Etter kurset skal du ha nok kunnskap til å lage mer avanserte smykker i sølvleire hjemme på kjøkkenbenken.Praktisk info
Materialer: Alle materialer er inkludert i kurset, bade sølvet og kursmateriale.

Antall deltakere per kurs: Det er alltid et begrenset antall deltakere per kurs for at alle skal få tilstrekkelig 1-til-1-oppmerksomhet. Antall kursdeltakere er maksimalt 6 personer.

Kursholder: Alle kurs ledes av Marion Holmø.

Lunsj: Uendelig med kaffe, te og kjeks! På heldags-kurs tar vi 45 minutters lunsjpause. Ved kurs i Oslo er det mulig å kjøpe mat I nærheten. På andre kurs må du ta med din lunsjmat.