Kurs i å lage smykker og pynt i Oslo

Enkle gullsmedteknikker og smykkedesign, helgekurs

Smykkekurs og gullsmedteknikker. Du vil lære enkle teknikker som saging og lodding og jobbe med plate og tråd og lage et eller to smykker i sølv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 26.04.2024 3 dager26.04.2024 5300 kr

Kveldskurs for nybegynnere i smykkedesign på tirsdager VÅR 2024

I løpet av 6 tirsdagskvelder fra kl. 17:30-21 lærer du de fleste gullsmedteknikkene du trenger få å lage smykker som å sage, lodde, file og polere. Vårens kurs er fullt. Høstens kurs legges ut snart

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 6 kvelder 5300 kr

Kveldskurs for viderekommende i smykkedesign, mandager VÅR 2024

Kveldskurs over 6 mandager for de som vil fordype seg mer i faget, lære flere teknikker og ha tilgang på verksted og veiledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 6 kvelder 5200 kr

Dreiekurs nybegynner Oslo - Keramikk - Helg

Velkommen til vår spennende dreiekurs i keramikk! Dette kurset gir deg en unik mulighet til å utforske og mestre kunsten å forme leire på dreieskiven. Kurset går over en helg – og det trengs ingen tidligere erfaring for å kunne delta.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 27.04.2024 7 timer27.04.2024 2700 kr

Smykkekurs

Drømmer du om å lage dine egne vakre smykker? Bli med på vårt spennende smykkekurs og lær hvordan du kan lage unike smykker som passer din personlige stil!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 timer 600 kr

Grunnkurs i gullsmedteknikker - nettkurs

Vi tilbyr grunnkurs i gullsmedteknikker som nettkurs. På bare 8 uker kan du få en helt ny og spennende karriere, eller gi deg selv en ny hobby. Lær deg de grunnleggende gullsmedteknikkene og lag dine egne drømmesmykker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker fra 24.700 kr

Videregående kurs i Gullsmedarbeid - nettkurs

Videregående kurs bygger videre på de grunnleggende teknikkene. Her får du mengdetrening slik at du blir god på å lodde både større og mindre enn tidligere, jobbe mer nøyaktig og bli kjent med de ulike mekanismene vi jobber med i låser og hengsler, og mulighet til å prøve deg på gull.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15 uker 24.700 kr

Vikingsmykke- kongekjede - nettkurs

Vi tilbyr kurs i å lage Vikingsmykke - Kongekjede. Har du lyst til å lage ditt eget Vikingsmykke? På kurset lærer du grunnleggende ferdigheter som snurring av sølvtråd, saging og lukking av ringene for å sette sammen et flott Kongekjede i 935 - sølv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 uker 3.500 kr

Smykkekurs: Lag dine egene smykker - nettkurs

Vi tilbyr smykkekurs: lag dine egne smykker som nettkurs. Gjennom kurset lærer jeg deg å lage dine helt egne smykker. Jeg skal vise deg hvordan du med enkle teknikker kan forvandle halvfabrikata til ferdige smykker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 399 kr