Smart kontoradministrasjon og koordineringKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Bjørvika Konferansesenter
          Oslo, Bjørvika
Kursadresse: Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 12.995
Neste kurs: 04.03.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i smart kontoradministrasjon og koordinering. Hvordan bistå ledere og kollegaer med å jobbe mest mulig effektivt. Lær deg smart delegering, tidsstyring og hvordan organisere din personlige informasjon med dokumenter og notater. La teknologi, systemer og struktur jobbe for deg.

Innhold:
Lær deg å holde oversikt og orden med gode systemer, programmer og rutiner. Bli trygg med teknologi, struktur, delegering og god møtekultur. Du lærer hvordan du tar full kontroll på hva som foregår på din arbeidsplass, hva som skal gjøres, når det skal gjøres, og ikke minst, hvem som skal gjøre det. I løpet av to dager blir du kontorets mest effektive medarbeider og har komplett oversikt. Kurset er midt i blinken for deg som for deg som holder i alle trådene på kontoret. Du har oversikten over de aller fleste små og store oppgaver, møter og prosjekter, og det er til deg dine kollegaer kommer når det er noe de lurer på.

Læringsutbytte:
• Takle krysspress
• Smart delegering
• Forstå dine styrker og premisser
• Effektiv tidsstyring og møtekultur
• Smart bruk av Outlook og OneNote

Fordeler med kurset:
• Få konkrete verktøy og praktisk tips
• Utnytt styringssystemene til din fordel
• Dyktiggjør dine kollegaer med delegering
• Ta kontroll over din neste uke, før andre gjør andre det


Kursholdere: Bjørn O. Hopland og Ann Elin Sandhaug Moen

Bjørn O. Hopland har mange års erfaring som internasjonal HR-leder i Microsoft med medarbeidere i mange land. I dag leder han SmartEndring. Bjørn arbeider spesielt med de utfordringene vi finner i det nye, hyperfleksible arbeidslivet der ledere og kunnskapsarbeidere kan arbeide hvor som helst og når som helst.

Ann Elin Sandhaug Moen er utdannet mastercoach og har med 20 års erfaring en solid bakgrunn fra et stort spenn av bransjer og virksomheter. Hun er ekspert på kommunikasjon i møter og kunsten å ha effektive møter. Ann Elin er forfatter av 3 bøker, og har utviklet en digital løsning for møtecoaching som flittig brukes av hennes kunder.

Som kursholder er Ann Elin svært engasjerende og evner å se hver enkelt deltaker. Hennes lange erfaring gjør at hun evner å ta ting på kornet og hjelpe deltakerne med deres individuelle utfordringer. Hennes coachingbakgrunn bidrar til å skape god dynamikk gjennom kurset, og evnen til å stille de riktige spørsmålene øker læringseffekten med gode refleksjoner.

Målgruppe for kurset

Personer som er koordinator, administrator, prosjektleder, assistent, sekretær eller konsulent i både i privat og offentlig sektor, uavhengig av bransje og nivå.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer servering i pauser og lunsj