Slik skaper du en engasjert og lønnsom bedriftskultur



Kursarrangør: Virke
Sted: Hovedorganisasjonen Virke på Solli Plass i 7. etasje
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:30 - 15:30
Varighet: 1 dag
Pris: fra 4.200

Få innsikt og konkrete verktøy til å skape det fundamentet du trenger for å øke medarbeiderengasjementet, løfte virksomhetens lønnsomhet og gjøre lederhverdagen din enklere!


For å levere de beste prestasjonene over tid er man helt avhengig av topp engasjerte medarbeidere som tar ansvar og kjenner eierskap og motivasjon for oppgaven. Gallup har gjennom tiår forsket på hva som skiller verdens beste ledere fra alle andre. I dette kurset får du innsikt og forståelse for hvordan de beste lederne konkret arbeider for å få sine medarbeidere til å prestere på sitt beste og sikre en lønnsom virksomhet.
Etter kursdagen vil du ha forutsetninger til å iverksette ulike tiltak som øker trivsel, engasjement og prestasjoner på arbeidsplassen.

Gjennom kursdagen vil vi være innom:
• Forutsetninger for et godt prestasjonsmiljø
• Tillit og motivasjon
• Tilbakemeldingskultur
• Coachende tilnærming
• Samtaleverktøy
• Trening

Kursholder
«Min drøm er å skape et norsk arbeidsliv der alle gleder seg til å gå på jobben hver dag!»


Cathrine har over 20 års erfaring i arbeidslivet, hvorav 9 av de som konsulent med fokus på leder- og teamutvikling, coaching og kommunikasjonstrening. Hun kjennetegnes av å skape høyt engasjement og en trygg læringsarena for alle. Cathrine er opptatt av å skape innsikt og refleksjon i sine kurs og etterlater kursdeltakere inspirerte og med en konkret verktøykasse for umiddelbar effekt i egen bedrift.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for alle ledere som ønsker innsikt og konkrete verktøy for å styrke prestasjonsmiljøet i bedriften gjennom økt medarbeiderengasjement. Kurset er tilpasset både daglige ledere og avdelingsledere i små og mellomstore bedrifter.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer full bevertning:
• Morgen: Kaffe / te og frukt
• Formiddag: Lunsjbuffet
• Ettermiddag: Kaffe / te og kake