Salgskurs i Trondheim

I denne kategorien finner du kurs og opplæring innen denne ?livsviktige? kunsten salg. Mange virksomheter regner alle sine ansatte som selgere, enten de er selgere av et konkret produkt eller de rett og slett bare er med på å ?selge? eller lage god stemning rundt, i, eller om bedriften. Det er mange måter å lære seg salg på, som for eksempel ved å pugge salgsteknikker og formularer eller ved å tilnærme seg en mer praktisk eller abstrakt tilnærming med motivasjonskurs eller selvprogrammeringskurs. Det finnes like mange forskjellige salgsteknikker som det finnes selgere. Men et kurs kan hjelpe med å få ut det beste ut av hver enkelt.
Vi gjør oppmerksom på at du finner en egen kategori for Kurs i forhandlingsteknikk. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et salgskurs som passer deg.

Fagbrev salgsfaget - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i salgsfaget - teori til fagprøven. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 80 timer / 3 måneder 23.500 kr

Forhandlingsteknikk

Vi tilbyr kurs i forhandlingsteknikk. Forhandlingsteknikk handler om metoder og verktøy som gjør deg bedre rustet til å oppnå målet du har satt deg for forhandlingene. En ting er sikkert – de aller fleste av oss kan bli bedre på å forhandle!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 19.995 kr

Key Account Manager

Vi tilbyr kurs om Key Account Manager. Få innføring i hvordan du kan legge opp gode forhandlinger og hva som motiverer ulike kundetyper. Ta lederrollen i KAM-teamet og styrk din forretningsforståelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 19.995 kr

Salgsutvikling - Internasjonal sertifisering Everything DiSC

Ønsker du å oppnå bedre kontakt med kundene dine eller kollegaer og andre hvis du jobber med service eller innsalg? Lær å gjenkjenne og forstå andres kjøpsstiler og å tilpasse din egen salgsstil, for å imøtekomme behov for effektiv kommunikasjon. Det vil gi resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 10.09.2024 (+1) 2 dager10.09.2024 (+1) 27.500 kr

Fagbrev salgsmedarbeider intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som salgsmedarbeider. Salgsmedarbeiderkurset er for deg som jobber med salg, service og kundebehandling. Kurset gir deg teorien (vg3) som du må ha før du kan avlegge fagprøven. Du lærer om kundebehandling, salg og markedsføring av produkter og tjenester.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 26.08.2024 1 semester (1 kveld pr uke)26.08.2024 20900 kr

Argumentasjon – Seminar - Bedriftsinternt kurs

Å utarbeide en full verktøykasse med argumenter. Argumenter som tar for seg de ulike produktene og tjenestene som selskapet tilbyr, som tilpasses ulike målgrupper og situasjoner. Etter seminaret skal deltakerne være tryggere, bedre forberedt og være i stand til å skape bedre salgsresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1/2 dag (eller behovstilpasset for ... Avtales kr

Grunnkurs retorikk - Bedriftsinternt kurs

Er du nysgjerrig på om retorikk kan være noe for deg eller andre i din bedrift? Den beste måten å finne det ut på er å delta på grunnkurs i retorikk. Her treffer du andre i samme situasjon, utveksler erfaringer og lærer nyttige og konkrete verktøy som du kan ta med deg og bruke i din daglige jobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Hvordan håndtere innsigelser – Bedriftsinternt

Utarbeide en full verktøykasse med svar på aktuelle motargumenter. Svar som tar for seg alle motargumenter vedrørende de ulike produktene og tjenestene som selskapet tilbyr, og tilpasser dem til ulike målgrupper og situasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer Avtales kr

Retorikkseminar - Bedriftsinternt kurs

På seminaret får deltakerne en oversikt og innføring i retorikkens syv grunnsteiner. Viktigheten av å gjennomføre en detaljert analyse av situasjonen, formulering av et tydelig budskap samt bredde og dybde på argumentasjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra en knapp time til rundt tre tim... Avtales kr

Markedsføringskurs - med Anne Gaathaug - Online

Velkommen til markedsføringskurs med Anne Gaathaug! Anne Gaathaug har bred erfaring fra forlagsbransjen hvor hun har hatt sentrale jobber både på salg– og markedssiden og som forlegger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang 1 år - 10 moduler 10.900 kr

Salg, service og sikkerhet - nettbasert

Vi tilbyr kurs i salg, service og sikkerhet - nettbasert. Du kan oppnå fagbrev i kontor- og administrasjonsmedarbeider, salgsmedarbeider, reiselivsmedarbeider, resepsjonist, vekter. Dersom du vil ta ett av disse fagbrevene, kan det gjøres på flere måter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

ABC i salg - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om ABC i salg for bedrifter. Målet for kurset er å gi deltakerne grunnleggende salgsforståelse slik at de kan fungere godt i sin rolle som selger / markedsfører. Selger skal etter kurset ha god forståelse for salgs- og kjøpsprosessen og de verktøy og muligheter de har for å vinne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Hvordan vinne kampen om oppdragene - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i hvordan vinne kampen om oppdragene for bedrifter. Dette er et kompetansegivende kurs om rådgivende salg, salg av løsninger og konkurransetenking. Dette kurset vil hjelpe deg til å vinne de oppdragene du ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Verdibasert salg - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i verdibasert salg for bedrifter. Målsettingen for kurset er å gi deltakerne en grunnleggende forståelse for salg som en kommunikasjonsform med formål å gi kunden verdi på egne betingelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>