Skulpturkurs med Poverpol hjemme hos deg! - HelgKursarrangør: Galleri Karen
Sted: Ta kontakt for avtale
          Østfold
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Lørdag - søndag kl 10:00 -16:00
Varighet: 1 helg
Pris: 2300 pr pers

Jeg tilbyr skulpturkurs med Paverpol dere du bor. Er dere en liten gruppe – Minimum 5 - 8 deltagere, har du mulighet til å få kurs satt opp hjemme hos deg! (I et passende lokale) Kurset må ligge innenfor en grense av 200 km fra Høydalsmo.

Innhold:
Paverpol er en unik tekstilherding og gir uendelige muligheter til å gi form til din kreativitet. Paverpol lar deg lage statuer, både for innendørs og utendørs, samt abstrakte gjenstander, veggdekorasjoner, personer, dyr, smykker og masker. Paverpol kan brukes på stoff, papirer, silke, metall, air-dry leire og mye, mye mer. Draper, eller vikle, materialet rundt en wire-figur, eller annen form, og la den tørke. Paverpol tørker raskt, men sakte nok til å tillate mye arbeid.

Kursholder:
Karen Roed fra Danmark har nå bodd i Norge siden år 2008. Hun har drevet med undervisning siden da, ved siden av sin egen kunstneriske utvikling. Hun får mange positive tilbakemeldinger og gode evalueringer fra sine elever. Det å undervise krever energi, tålmodighet og evnen til å se elevene sine kreative sider. Undervisningen gir henne mye glede og energi som påvirker hennes eget arbeid. Små hold på alle kurs holdene, på den måte får vi en tettere og mer intens kontakt med hinannen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å arrangere skulpturkurs med Paverpol. Dette kurset er for både øvede og nybegynnere, alle kan få noe ut av å bruke dette materialet.

Kursmateriell:
Prisen for helg kurs er pr. pers. 2300,- inkl. en grunnpakke verdi kr. 670.-
Medbringe gjerne gamle laken eller annet bomullstøy til figurene.
Ha klær på som tåler maling og Paverpol - kunstlim - flekker.

Tillegg:
Kjøregodtgjørelse à kr 4,- pr. km som deles på antall deltager