Skrivekurs i Utlandet

Her finner du skrivekurs. Dette kan være kurs i å skrive skjønnlitteratur som dikt, noveller og romaner. Men også kurs i å skrive salgstekster eller tekst for web.

Med Leonardos blikk - kunst & skriving

Vi tilbyr skriveworkshop om Leonardo Da Vinci. Leonardo Da Vinci - utpekt av en rekke anerkjente universiteter som det største geniet gjennom tidene. Men hvem var egentlig mannen bak verdens mest berømte maleri, Mona Lisa - et lite portrett som hele verden strømmer til Louvre for å se.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 5 dager

Skrive-retreat på Sicilia

Vi tilbyr skrive-retreat i en liten landsby på Sicilia. Her har du tid og ro til å jobbe med manuset ditt. Holder du på med et skriveprosjekt, men får sjelden tid til å arbeide med det? Har du en bok-idé som du aldri har ryddet plass for å skrive ned?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia

Skriveworkshop - Pyreneenes mysterier

Vi tilbyr skriveworkshop - Pyreneenes mysterier. I en sjarmerende fransk ´gite´ ved foten av katarenes hellige fjell Monsegur, skal du lære om Pyreneenes mysterier, øve skrivemusklene, skrive deg innover og bli inspirert til å hente fram din dypeste skriveglød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 6 dager

Workshop i Venezia - litteratur, skriving, slow art

Vi tilbyr workshop i Venezia - litteratur, skriving, slow art. Skriv deg innover, inspirert av verdens vakreste by. Bli med på en 6 dagers kulturell skriveworkshop. En erfaring for livet!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 7 dager

Skriveuke i Santa Marinella, Italia

Daglige morgen- og kveldsmøter. Lær hvordan du driver historien til nye høyder og avgrunner. Korte forelesninger om hvordan du skaper uforglemmelige karakterer - deres språk- og atferdsmønstre, synsvinkel, fortellerstemme og din personlige språksignatur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 1 uke fra 6.100 kr

Skrivekurs i Italia

Vi tilbyr skrivekurset «Skriv din livshistorie» i den lille landsbyen Farfa i Italia, ca. 4 mil nordøst for Roma - i fantastisk vakre omgivelser i Sabinerfjellene. Å bo på kloster er en tusenårig tradisjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 17.09.2024 8 dager17.09.2024 13.900 kr

Forfatterskolens skrivereise til Tanzania

Vi tilbyr forfatterskolens skrivereise med sol, sjø og kultur, safari og Zanzibar. Reiseleder er Solfrid Gjengset som begynte sitt Tanzania-liv i 1996 og har siden vært sterkt knyttet til landet og folket der.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tanzania Tanzania 12 dager fra 25.200 kr